4 tips om de huishoudelijke schoonmaak de baas te blijven


Thuis
26/12/2022
Moeite met schoonmaken? Het schoonhouden van een huis is een hele klus naast je dagelijkse verantwoordelijkheden, vooral als je daar drukke werkdagen, kinderen en huisdieren aan toevoegt - het kan moeilijk zijn om het overzicht te bewaren. Daarom hebben we deze 4 toptips voor je samengesteld om het schoonmaken wat gemakkelijker te maken.

Snelle schoonmaak waar je op kunt vertrouwen

Als je het gevoel hebt dat je voortdurend aan het schoonmaken bent - misschien achter vieze voetafdrukken of plakkerige vingers aan - is het belangrijk om een handig product te kiezen voor een snelle reiniging. De formule van Mr Propre doorbreekt vet, kalk en huishoudelijk vuil voor een gemakkelijke en snelle vlekkeloze reiniging met een nieuwe glans technologie op plantaardige basis. Het werkt zelfs op die lastige schoonmaakproblemen zoals opgedroogde vlekken en gemorst voedsel tijdens het eten, zodat je oppervlakken in een mum van tijd sprankelend schoon zijn!

Beetjes en vaker

Een beetje en vaak schoonmaken is veel beter dan één keer per week uitputtend poetsen. Probeer aan elke dag van de week één taak van 20 minuten toe te wijzen (zoals afstoffen, stofzuigen, beddengoed verschonen, enz.), dan ben je jezelf altijd een stap voor en heb je meer tijd voor de dingen die je elke dag leuk vindt. Op zoek naar een snelle oppervlaktereiniger? Probeer Mr. Propre Propreté collectie - dankzij de snelle reinigingsformule is het echt zo simpel als sprayen, vegen en klaar!
 

Een teamprestatie 

Het is altijd gemakkelijker om een schoon huis schoon te houden als iedereen meedoet. Begin met de kinderen aan het eind van de dag hun speelgoed te laten opruimen en hun slaapkamers op te ruimen. Als zij helpen met de basis, heb jij meer tijd om je te concentreren op de klusjes die je liever zelf doet.

Multi-task 

Kijk of je kleine klusjes kunt doen, zoals de was opruimen of de tafel afvegen, terwijl je wacht tot het water kookt of de pasta gaar is. 
Een schoon huis bijhouden lijkt misschien een uitdaging, maar met de snelle reinigingskracht van Mr Propre en een paar van deze handige tips achter de hand, is de klus in een handomdraai geklaard.
 

Krijg tot en met 5€ cashback  bij Omnibionta3