Afwastabletten (DREFT)

afwastabletten-veiligheidslabels

LET OP Er staat nieuwe informatie op uw Dreft afwastabletten. Het is belangrijk om te weten dat het product niet veranderd is.


Wij geven u nu extra informatie om u te laten weten welk het veiligste en meest milieuvriendelijke gebruik van het product is en we zorgen ervoor dat u belangrijke informatie binnen handbereik hebt. Wilt u meer informatie, bel dan ons Customer Relations Center. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49

Veelgestelde vragen

Waarom staat er informatie op elke dosis van mijn Dreft-producten?
Elke Dreft dosis moet binnenkort met de nieuwe regelgeving gelabeld worden. De nieuwe informatie is maar een test van de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid voor onze nieuwe verpakkingen.

Wat betekent de informatie?
De informatie heeft momenteel geen betekenis en is alleen een test voor de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid.

Is het product veranderd?
Uw product is op geen enkele manier veranderd.

Is het product minder veilig dan voordien?
Uw product is op geen enkele manier veranderd. Alle producten van Procter & Gamble, inclusief de inkt die in de nieuwe labels gebruikt wordt, voldoen aan de regionale, nationale en internationale regelgeving.

Hoe lang zal de test duren?
De test zal van juni 2014 tot februari 2015 op verschillende momenten in verschillende markten uitgevoerd worden.

Maakt de inkt vlekken?
De inkt op de nieuwe verpakking zal geen vlekken maken op uw afwasmachine of de borden die erin zitten. We hebben voor alle beschikbare programma's 100 verschillende tests uitgevoerd om de normale werking van uw schoonmaakproducten te allen tijde te garanderen.

Is het een vervaldatum?
Deze informatie is geen vervaldatum. De nieuwe informatie heeft geen betekenis en is opgesteld om de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid te testen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...