Antikal fresh

Antikal fresh

Antikal fresh aangekomen en uitgepakt ben super benieuwd naar de werking geur en resultaat zou het nu eindelijk gedaan zijn met al dat geschuur en producten die dus toch niet blijken te werken?want weinig tijd ,4 kindjes en veel kalk zijn een zeer slechte combinatie hopelijk doet dit product exact wat ik ervan verwacht dan heb ik eindelijk een product gevonden die een vaste waarde in mijn schoonmaakkast zal krijgen . Ondertussen al een hardheidstrip getest en rara hard water hier nu antikal testen thuis en bij vrienden ben super benieuwd :-) kortingsbonnen worden alvast uitgedeeld en de projectboek gelezen we kijken er met zijn allen naar uit let the testing begin en hopelijk met het beste resultaat en een super fijne geur ... niet alleen het oog maar ook de neus zal testen lol

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Anneke239

Anneke239

gemeld

Zoals verwacht... hard water!! Gelukkig doet de antikal wat het beloofd! Kalk verdwijnt gemakkelijk. Wel vrij chemische geur. Aangenaam en gemakkelijk om mee te poetsen!! Kortingsbonnen zijn allemaal uitgedeeld!

  • melden
Jessie

Jessie

gemeld

Veel kalkaanslag badkamerkraan en douche, na 1 x antikal te hebben gebruikt is er zichtbaar minder kalk, maar het is niet volledig weg, na3 poetsbeurten blijft er zo goed als geen kalk meer over 😀 Ben zeer tevreden, de geur is in het begin war chrmisch, maar dat maakt snel plaats voor frisheid👍

  • melden
himana

himana

gemeld

badkamer en keuken schoonmaken is een plezier met Antikal fresh. het resultaat is verbluffend en blijft lange tijd zichtbaar. bovendien is de geur heel aangenaam.

  • melden
romanik

romanik

gemeld

Ik ben echt heel tevreden van de Antikal Fresh spray; met weinig moeite kan je kranen en moeilijk bereikbare hoekjes en kantjes in je badkamer mooi proper maken. En een nachtje laten inwerken doet wonderen voor de oudere kranen die al wat meer kalkaanslag verzameld hadden! Prima product!

  • melden
anonymous827252

anonymous827252

gemeld

De antikal werkt echt goed. Het is zeer gemakkelijk in gebruik en het resultaat mag er zeker zijn. Mijn kranen zijn precies terug nieuw. Zelf mijn doucheknop heb ik behandeld met gel omdat dat iets beter blijft zitten. En de scheve waterstralen zijn terug allemaal recht. Ik ben zeker fan!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Lenteschoonmaak met een vleugje magie

Lenteschoonmaak met een vleugje magie

Lenteschoonmaak met een vleugje magie

Er was eens... een magische zwerm lente-elfjes. Alles wat ze aanraakten met hun toverstokje werd schoon en fris. Dát blijft natuurlijk een sprookje, maar met deze tips en tricks vlieg jij zelf door je huis voor de grote lenteschoonmaak.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie