Blijf gezond deze lente

Blijf gezond deze lente

Zorg nu goed voor jezelf zodat je kerngezond blijft en optimaal kunt genieten van de langere dagen en het beter weer.


Lente betekent hooikoorts
Veel mensen denken dat hooikoorts een zomerprobleem is, maar pollen kunnen al vanaf maart of april voor last zorgen. Vraag je apotheker of huisarts om raad over de juiste antihistamine voor jou (sommigen neem je beter voordat de ergste symptomen verschijnen). Draag een grote zonnebril als je buitenkomt en spoel regelmatig met wat water de allergenen van je gezicht.

Lente loopneusjes
De temperatuurverschillen kunnen je snel ziekjes maken met loopneuzen, verkoudheden en andere problemen als gevolg. Rust en medicatie zijn aangeraden want er is geen remedie tegen een verkoudheid wanneer deze eenmaal is begonnen. Zorg ervoor dat je weerbaarder bent door voldoende te slapen, je handen te wassen nadat je met openbaar vervoer hebt gereisd en gooi papieren zakdoekjes weg als je je neus hebt gesnoten. Als iemand in huis verkouden is hou je best ‘hot-spots’ voor virussen goed proper. Wij denken dan aan badkamerkranen, koelkasthandvatten en afstandsbedieningen.

Bescherm je tegen de zon
Gebruik zonnebrandcrème op zonnige dagen en als je meer buiten begint te sporten na de winter kijk je best ook even je sportoutfit (zeker schoenen met steun zoals loopschoenen) na om zeker te zijn dat ze nog helemaal in orde zijn.

Laat je huishoudelijke taken niet liggen
Stof bevat allergenen en is de ideale verstopplaats voor alles waar je van moet niezen! Stof boekenplanken en moeilijk bereikbare plekjes regelmatig af met je Swiffer Duster XXL. Met maar een heel klein beetje moeite heb je al grote resultaten dankzij Swiffer’s unieke systeem dat stof en vuil aantrekt en vasthoudt. Swiffer is ook geweldig op vloeren; het pikt zo alle stof en vuil op dat onder de zetel of in hoekjes schuilt.... Je bent sneller klaar met poetsen en niest een pak minder!

Geef het door – gezonde tips voor het gezin
Lees zeker ook onze tips en handige links in 5 Swiffer tips om je huis stof- en allergenenvrij houdt.

BELANGRIJK: Praat met je apotheker of huisarts als je je onwel voelt en bezorgd bent over je gezondheid voordat je medicijnen inneemt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer

Swiffer

Geschreven door Ashley91 een lid van Zin in meer,26 november 2015

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Lente! Krijg jij dan ook zin in een grote schoonmaakactie en vrees je dan ook dat je er weer geen tijd voor zult hebben? Nonsens! Volg ons schema met taken die je ongeveer een uurtje per dag kosten, en na een week ben je helemaal rond!

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...