Blijf gezond deze lente

Blijf gezond deze lente

Zorg nu goed voor jezelf zodat je kerngezond blijft en optimaal kunt genieten van de langere dagen en het beter weer.


Lente betekent hooikoorts
Veel mensen denken dat hooikoorts een zomerprobleem is, maar pollen kunnen al vanaf maart of april voor last zorgen. Vraag je apotheker of huisarts om raad over de juiste antihistamine voor jou (sommigen neem je beter voordat de ergste symptomen verschijnen). Draag een grote zonnebril als je buitenkomt en spoel regelmatig met wat water de allergenen van je gezicht.

Lente loopneusjes
De temperatuurverschillen kunnen je snel ziekjes maken met loopneuzen, verkoudheden en andere problemen als gevolg. Rust en medicatie zijn aangeraden want er is geen remedie tegen een verkoudheid wanneer deze eenmaal is begonnen. Zorg ervoor dat je weerbaarder bent door voldoende te slapen, je handen te wassen nadat je met openbaar vervoer hebt gereisd en gooi papieren zakdoekjes weg als je je neus hebt gesnoten. Als iemand in huis verkouden is hou je best ‘hot-spots’ voor virussen goed proper. Wij denken dan aan badkamerkranen, koelkasthandvatten en afstandsbedieningen.

Bescherm je tegen de zon
Gebruik zonnebrandcrème op zonnige dagen en als je meer buiten begint te sporten na de winter kijk je best ook even je sportoutfit (zeker schoenen met steun zoals loopschoenen) na om zeker te zijn dat ze nog helemaal in orde zijn.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Laat je huishoudelijke taken niet liggen
Stof bevat allergenen en is de ideale verstopplaats voor alles waar je van moet niezen! Stof boekenplanken en moeilijk bereikbare plekjes regelmatig af met je Swiffer Duster XXL. Met maar een heel klein beetje moeite heb je al grote resultaten dankzij Swiffer’s unieke systeem dat stof en vuil aantrekt en vasthoudt. Swiffer is ook geweldig op vloeren; het pikt zo alle stof en vuil op dat onder de zetel of in hoekjes schuilt.... Je bent sneller klaar met poetsen en niest een pak minder!

Geef het door – gezonde tips voor het gezin
Lees zeker ook onze tips en handige links in 5 Swiffer tips om je huis stof- en allergenenvrij houdt.

BELANGRIJK: Praat met je apotheker of huisarts als je je onwel voelt en bezorgd bent over je gezondheid voordat je medicijnen inneemt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie