Clean house, happy house

Clean house, happy house

De poetshulp van Zin in meer-experte levert topwerk. Héérlijk, want poetsen, vegen en schrobben zijn ab-so-luut niet Griets ding. Creatieve oplossingen bedenken wél en dus zocht Griet naar een aantal trucjes om de resterende huishoudelijke taken een pak vlotter te laten verlopen.


Wasgoed

Schaf drie wasmanden aan: eentje voor de gekleurde, eentje voor de witte en eentje voor de donkere was. Sorteren hoeft niet meer, nu alleen nog de was in de juiste mand mikken... Stop vuile sokken meteen in een apart waszakje. Zo hoef je nooit meer een verloren paar bij elkaar te zoeken. Laat wasgoed nooit helemaal droog worden in de droogtrommel, maar hang het een lichtjes vochtig nog even open. Dat bespaart je een hoop strijkwerk.

Boodschappen

Hang een boodschappenlijstje op de koelkast. Sommige supermarkten hebben een online service. Ze leveren je boodschappen aan huis of je kan ze afhalen. Zo bespaar je tijd, hoef je niet aan te schuiven aan de kassa en doe je geen impulsaankopen. Geen man of kind in de buurt die de winkelkar vol chocolade en koekjes propt...

Klusjes

Opgroeiende kinderen kunnen een grote hulp zijn in het huishouden als je er een beloning aan vastkoppelt. Voor een extra snoepje of een paar minuten extra televisie helpen ze met de glimlach met de afwas... En de auto poetsen vinden ze bij mooi weer een feest: wie knoeit er nu niet graag met water?!

Recycleren

Voorzie een handig systeem in de keuken om afval meteen te recycleren. Een bakje voor groenafval onder het aanrecht. Een aparte vuilnisemmer voor plastic en restafval. Een doos in de keukenkast voor karton en papier. Een plastic bak voor glas die je zo meeneemt naar de glascontainer. Zo hoef je nadien niet te sorteren of over te laden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Post

Open de post meteen en maak op een centrale plaats bakjes met te betalen rekeningen, reclame, de krant... Zo hoef je nooit meer op zoek naar verloren post tussen een hoop kranten en reclamefolders. Dat scheelt een hoop stress.

Fun

Zet een timer als je aan een klus begint en hou je eraan. Zet de muziek loeihard en hou een race tegen de klok. De klus is sneller geklaard en je verbrandt meteen ook een hoop extra calorieën, altijd mooi meegenomen!

Organiseer

Zorg ervoor dat alles zijn vaste plaats heeft en benut elke centimeter opbergruimte. Dat scheelt bij het opruimen en zorgt voor meer orde in de kasten. En bovenal: reken af met uitstelgedrag waardoor de klusjes zich opstapelen. Plan dagelijks een aantal kleine klusjes, zodat het huishoudelijk werk overzichtelijk blijft.

Griet

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

dobbeltje

dobbeltje

gemeld

een goede planning en altijd direct opruimen zorgt voor een angename woning ! je hoeft dan nooit eigenlijk een grote schoonmaak te houden als je alles regelmatig bijhoudt !

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina