De meest gestelde vragen over Mr. Proper allesreiniger


Thuis
26/01/2023
Veelgestelde vragen : Schoonmaaktips

Op welke oppervlakken kan ik Mr. Proper vloeibare allesreiniger gebruiken?

U kunt Mr. Proper vloeibare allesreiniger overal in huis gebruiken, op de meeste afwasbare oppervlakken: vinylvloeren, keramische vloeren, behandelde houten vloeren, keramische gootstenen, koelkasten (binnen- en buitenkant), keramische en geëmailleerd kookplaten, afdekplaten van fornuizen, vensterbanken, roestvrij stalen gootstenen, deurklinken, kastdeuren, keramische muurtegels, geëmailleerde badkuipen, porseleinen badkuipen, douchedeuren, kranen, enz. Het product kan ook veilig worden gebruikt op behandeld hout, zoals parket en op marmeren vloeren.

Voor welke vlekken kan ik Mr. Proper vloeibare allesreiniger gebruiken?

Mr. Proper vloeibare allesreiniger kan worden gebruikt om verschillende soorten vuil overal in huis te verwijderen, van vet in de keuken tot zeepresten in de badkamer en vuil op de vloer. Vlekken die gereinigd kunnen worden zijn: vet, aangekoekt vet, zeepresten, waterspatten, tandpasta, vingerafdrukken, etensresten, vuil op de vloer, stof, modder, enz.

combi1

Hoe gebruik en doseer ik dit product?

Verdund gebruik (bijvoorbeeld voor vloeren): Giet twee doppen van het middel (60 ml) in een emmer met 5 liter water. Naspoelen hoeft niet. Onverdund gebruik: Giet de gewenste hoeveelheid zachtjes op een spons of doekje. Naspoelen.

Denk eraan dat de dosering en gebruiksaanwijzingen altijd op het etiket op de achterzijde van de fles staan.

Moet ik de oppervlakken schoonvegen of naspoelen nadat ik Mr. Proper vloeibare allesreiniger heb gebruikt?

Bij verdund gebruik hoeft het oppervlak niet nagespoeld te worden na het schoonmaken. Bij onverdund gebruik wordt aanbevolen om het oppervlak schoon te vegen of na te spoelen.

Mag ik Mr. Proper vloeibare allesreiniger combineren met andere wasmiddelen of schoonmaakmiddelen?

Het kan veilig worden gecombineerd met andere wasmiddelen. Er komen geen schadelijke dampen vrij bij gebruik in combinatie met bleekmiddel. We raden echter af om de geconcentreerde allesreiniger te combineren met andere wasmiddelen omdat dit een negatieve invloed zal hebben op de geur.

Het gamma bestaat uit: Mr. Proper vloeibare allesreiniger en Mr. Proper met de frisheid van Ambi Pur.

Ontdek wat andere Zin in meer-leden van Mr. Proper vloeibare allesreiniger en Mr. Proper met de frisheid van Ambi Pur vinden.