5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

Voorspoelen: feit of mythe?
 De voorspoelmythe is al even hardnekkig als de vlekken op je ovenschotel, want de nieuwe formule van Dreft vaatwas spoelt alle etensresten moeiteloos weg zonder dat je nog hoeft voor te spoelen. De innovatie-experten van Dreft lieten zich inspireren op enzymen in je mond om een unieke mix van ingrediënten te creëren om voedsel af te breken in kleine deeltjes alvorens ze weg te wassen. Dankzij Dreft bespaar je dus water én tijd! En het allermooiste: de tabletten verwijderen
 zelfs het vet van je filter, en houden je onmisbare keukenmaatje dus helemaal in topconditie.


Mythe 1: voorspoelen is een must

Slechts 3% van de mensen* spoelt de vaat nooit voor. Het is een mythe dat je vaat dan properder uit je vaatwas komt. En zelfs eentje die je onnodige energie- en waterverspilling kost. Schraap gewoon grote etensresten van je borden, stop ze in de machine en laat maar draaien.
3640 miljoen liter water zouden we alleen al in Europa besparen als we collectief stoppen met voorspoelen!

Mythe 2: potten met de hand

Meer dan 40%* wast potten en pannen altijd af met de hand, terwijl de vaatwasser ook deze klus makkelijk geklaard krijgt!

Mythe 3: de vaatwasmachine verbruikt meer water

Je vaatwasmachine laten draaien is veel efficiënter en milieuvriendelijker dan met de hand afwassen. Terwijl een machine vroeger tot wel 50 liter water gebruikte, is dat nu slechts 15 liter. Door de vaat met de hand te doen verbruik je vier keer zoveel water, namelijk 65 liter.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Mythe 4: schikking is eender

Glaswerk, mokken en plastic potjes horen bovenaan, ver van het verwarmingselement. Veel items zijn alleen vaatwasser bestendig als ze in de bovenste rek geplaatst worden!

Mythe 5: alle vaatwasmiddelen presteren hetzelfde

In tegenstelling tot vaatwastabletten die enkel schoonmaken, tackelt Dreft vaatwas bovengenoemde mythes moeiteloos. Voor een kraakschone vaat, inclusief heerlijk frisse geur!


* Studie uitgevoerd voor Dreft door Vision Critical in 2014 op 1200 mensen uit het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen en Turkije.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

tusia

tusia

gemeld

ik had een vaatwasser maar die ging paar jaar geleden kapot, sinds 3 weken heb ik een nieuwe - onder andere terug gekocht om water te besparen. Eerst ga ik nog tabletten van Calgon opmaken maar in de kast wacht al een zakje met Dreft vaatwastabletten - ben heel benieuwd naar het resultaat

  • melden

Vroeger vaak die van Lidl gebruikt, sinds kort Dreft en ik merk echt een verschil, mijn glazen en vuile pannen bijvoorbeeld zijn nu altijd proper!

  • melden
jufjessie

jufjessie

gemeld

Ik gebruik altijd dreft of calgon voor de vaatwas. Een goedkoper merk geeft heel vaak een waas en dus alleen frustraties. 1 keer per maand gebruik ik dreft of sun reiniger. Zeker een must!

  • melden
anneke7603

anneke7603

gemeld

Dreft vaatwastabletten werken zeer efficiënt , sinds ik deze ontdekt heb , geen andere meer voor mij , heerlijk frisse vaat !!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer