De slaapkamer: opgeruimd slaapt lekker!

De slaapkamer: opgeruimd slaapt lekker!

Een frisse slaapkamer bevordert je nachtrust. Regelmatig je slaapkamer schoonmaken is dus een must. Wist je bijvoorbeeld dat je per nacht gemiddeld 50 cl vocht verliest? Een deel daarvan wordt opgenomen door je beddengoed en daardoor wordt je warme nestje meteen de favoriete plek voor huisstofmijten en schimmels. Maar ook stof in de slaapkamer is een grote boosdoener. Tijd om daar mee af te rekenen.


Je dagelijks ritueel

Maak je bed niet meteen op na het opstaan maar sla het beddengoed open zodat het kan luchten. En zet ook de ramen van de slaapkamer minstens een half uur open. Doe dat ook nog even voor je gaat slapen. Dankzij een portie frisse lucht en verse zuurstof in je slaapkamer slaap je als een roos.

Een kwartiertje per week...

Ruim rommel en rondslingerende kleren op. Stof grote oppervlakken zoals de vensterbank en nachtkastjes af en stofzuig of Swiffer de vloer van de slaapkamer.

Om de 2 weken een half uur...

Nu pak je de slaapkamer grondig aan. Rommel en kleren opruimen, het beddengoed afhalen en je dekens of dekbed laten verluchten… Stof dan alles nat af en vergeet daarbij spleten, kleine hoekjes en je bedframe niet. Stofzuig de slaapkamer en doe dat ook grondig onder je bed, want daar vormen stof en haar stofnesten. Heb je een harde vloer? Dweil dan je slaapkamer.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Grote schoonmaak!

Eigenlijk is er niet veel verschil met de tweewekelijkse beurt, alleen komen er wat klussen bij:

  • draai je matras om en laat ze voldoende lang verluchten (met het raam open), vóór je het bed weer dekt
  • was de radiator af en borstel of zuig het stof ertussenuit
  • maak de lampen, deur en klink schoon

En dan is er natuurlijk ook nog je kleerkast: haal die helemaal leeg zodat je ze vanbinnen en vanbuiten grondig kunt schoonmaken. Doe dat het best bij een seizoenswissel, dan kun je meteen ook je garderobe eens grondig herschikken en 'uitdunnen'. En heb je weer plaats voor nieuwe spullen, want die heb je na zo'n grote schoonmaak wel verdiend!

TIP
Maak je slaapkamer schoon met Mr. Proper Ochtenddauw. Daarin zit een scheutje Febreze dat je slaapkamer laat geuren als een frisse lenteochtend.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

krissie

krissie

gemeld

weet iemand hoe ik een urinevlek uit een matras krijg, ik heb al zoveel geprobeerd maar blijf een gele ring zien, wie weet raad? ik gebruikte al bleekwater, antivlekkenproducten

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador