Grote schoonmaak? Pak het stap voor stap aan!

Grote schoonmaak? Pak het stap voor stap aan!

Regelmatig de boel opruimen en poetsen helpt je natuurlijk een eind op weg. Maar één keer per jaar je keuken, badkamer, toilet en slaapkamer eens grondig schoonmaken, is alleen al omwille van de hygiëne, echt wel nodig. En nu het lentezonnetje binnenschijnt, zul je merken dat je je ramen, gordijnen en vloeren het best ook eens onder handen neemt.


Je keuken schoonmaken: ten strijde tegen vet!
Opgeruimd staat netjes, dus we beginnen met de afwas. Of heb je een vaatwasser? Kies dan voor All-in One tabletten zoals Dreft Platinum: die maken ook je machine vetvrij! Met een sopje van afwasmiddel of allesreiniger maak je vervolgens het aanrecht en de keukenkasten schoon. En nu je die kastjes toch leeghaalt, is dat hét moment om alle houdbaarheidsdata even te checken. Hetzelfde geldt trouwens als je de koelkast aanpakt. Maar de grote poetsuitdaging blijft… vet! Gelukkig bestaan er handige allesreiniger-wegwerpdoekjes, die vlug komaf maken met vet op je fornuis en afzuigkap. Eigenlijk zou je die altijd bij de hand moeten hebben, zo voorkom je dat het van kwaad naar erger (en langer poetsen) gaat.

Let op de hygiëne in je badkamer en toilet
Je warme, vochtige badkamer is een ideale biotoop voor schimmels en bacteriën, dus grondig schoonmaken is echt geen luxe. Maar ook kalkaanslag is een echte badkamerplaag. Gelukkig heb je daarvoor Antikal: lees vlug hoe je die kalkverwijderaar het best gebruikt. En bekijk dan meteen ook even onze tips om het toilet te reinigen: daar is de juiste werkvolgorde belangrijk omwille van de hygiëne.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Grote schoonmaak in je slaapkamer
Elke dag je beddengoed luchten en dat regelmatig vervangen is een must om de strijd tegen schimmels en huisstofmijt aan te gaan. Draai ook minstens jaarlijks je matras om en stofzuig regelmatig. Een harde vloer van laminaat, tegels of parket dweil je het best. Lees vlug hoe je dat vlotjes aanpakt.

Streeploos ramen zemen? Ontdek onze glasheldere tips!
Er is niks hatelijker dan na urenlang ramen lappen, vast te stellen dat er nog strepen op zitten! Wat handigheid en een druppeltje Dreft afwasmiddel garanderen je een vlekkeloos resultaat: wij leren je ramen zemen als een professional. En verklappen je ook hoe je die lastige lamellen en jaloezieën weer schoon krijgt. Want ook die kunnen zeker een grote lenteschoonmaakbeurt gebruiken!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador