Het ultieme poetsmateriaal

Het ultieme poetsmateriaal

Voor een goed georganiseerd huishouden heb je flink wat materiaal nodig. We geven je mee welk basismateriaal echt onmisbaar is.


Grote zachte spons

Ideaal om ramen te lappen. Gooi de spons gerust in de wasmachine om hem helemaal schoon te krijgen.

Schuursponsjes

Hardnekkig vuil en ingedroogde vlekken krijg je eenvoudig weg met een schuursponsje. Koop ze in grote hoeveelheden aan want ze gaan meestal niet lang mee. In de wasmachine verslijten ze erg snel.

Microvezeldoek

Gladde oppervlakken zoals tafels, deuren, badkuipen, tegels en beeldschermen… je krijgt ze allemaal snel schoon met microvezeldoekjes. Kies een kleur per kamer. Gele doekjes voor de keuken, roze doekjes voor de badkamer, blauwe voor het toilet enzovoorts. Er bestaan ook grotere microvezeldoeken om mee te dweilen.

Stofdoek & plumeau

Verban huisstofmijt uit je huis door regelmatig stof af te nemen. Een goede stofdoek is statisch en trekt stof aan. Een plumeau verplaatst het stof meestal in plaats van het op te nemen. Trek er een nylonkous over om hem statisch te maken.

Verfkwast

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Heb je veel meubels of schilderijen met tierlantijntjes? Een verfborstel met stijve haren is ideaal om stof uit kleine plooien te krijgen.

(Natuur)zeemvel

Gladde oppervlakken krijg je streepvrij droog met een zeemlap. Kies bij voorkeur een natuurzeemvel. Dit kan meer water opnemen en is eenvoudig uit te wringen.

Handschoenen

Wie handen en nagels wilt beschermen kan maar beter handschoenen dragen tijdens het poetsen. Ook voor vieze klusjes of huishoudtaken met bijtende producten is het aangewezen om handschoenen te gebruiken.

Aftrekker

Een goede raamtrekker laat bijna geen strepen op je ramen achter. Veeg de aftrekker regelmatig droog met je zeemvel en vervang de rubberen strip zodra er een barstje of scheurtje zichtbaar is.

Wonderspons

Vuile handafdrukken of vlekken op muren of deuren? Hoe krijg je dat schoon? Gom ze zachtjes weg met een wondersponsje.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

peetje11

peetje11

gemeld

De spons in de wasmachine, dat deed ik niet. Ga het eens proberen.

  • melden
pierlepiep

pierlepiep

gemeld

heel juist een tandenborstel daar kun je heel veel doen

  • melden
anonymous-

anonymous-

gemeld

TANDENBORSTEL Een tandenborstel is zeer handig om de straalbrekers van kranen, de dichting van afvoerputjes en andere kleine dingen eens onder handen te nemen.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina