Home, Happy Home!

Home, Happy Home!

Een huis is het hart van het gezin. Het is belangrijk voor ons om een gelukkig, comfortabel en schoon huis te hebben - en het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het veilig, duurzaam en efficiënt is. Schoonmaakproducten zijn onderdeel van het dagelijks leven, en dus is het belangrijk dat we de juiste keuzes maken: welke producten kopen we en hoe bergen we ze op.


Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat ons huis een Happy Home is, te beginnen met wat veiligheidstips!

Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om extra aandacht te schenken aan de veiligheid, omdat kinderen nu vaker thuis spelen dan in de kou. Daardoor neemt de kans op ongelukken in huis toe. Gelukkig kunnen we veel van de ongelukken in en rond het huis eenvoudig voorkomen.
Op deze pagina vind je veel veiligheidstips om je huis te beschermen. Of je nu zelf kleintjes hebt of vrienden en familie met kinderen, als je weet dat je huis veilig is voor iedereen, kun je gerust zijn.

Home, Safe Home!
Je verwacht en verdient het beste voor je familie, en we willen je de middelen en informatie geven om je huis zo veilig mogelijk te houden. Er zijn talloze snelle en betaalbare oplossingen om je geliefden een veilig huis te bieden: de batterijen in de rookdetectors controleren, nagaan of je eerstehulpdoos alles bevat wat je nodig hebt om sneetjes en schaafwonden te behandelen ... Kijk hier welke gemakkelijke stappen je vandaag nog kunt zetten.

Kleine wasjes, grote wasjes
We weten dat je elke week of misschien zelfs elke dag een was draait. Er zijn echter een paar kleine, maar belangrijke stappen om de veiligheid te garanderen op de plaats waar je wast. Gebruik je de producten op de juiste manier? Staan ze buiten bereik van nieuwsgierige kleintjes? In deze video krijg je tips om veilig te wassen.

Recept voor veiligheid
De keuken is een van de favoriete ruimten in huis. Maar tussen de drukte van de maaltijd, de afwas en het huiswerk moeten we ook de tijd nemen om van onze keuken een veilige verzamelplaats te maken.

En vergeet de badkamer niet
Bekijk deze eenvoudige maar belangrijke tips om zelfs de kleinste kamertjes in huis veilig te maken.

Een veilig huis - stap voor stap
Het is heel belangrijk dat je huis veilig is. In dit artikel vind je een checklist van veiligheidsproblemen die je gemakkelijk kunt aanpakken.
Meer lezen

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Wasmaatje

Wasmaatje, doseerdop

Wasmaatje

Het Wasmaatje legt je graag uit wat de beste dosering is. Zo verspil je geen wasmiddel en dus ook geen geld. Doseer zoals het moet, dan was je goed

(42)
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Oogsten de groene boompjes maar matig succes op het bord, verwerk ze dan eens tot een burger. Meng met aardappels, voeg er een handvol kruiden aan to...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
SOS vlekken

SOS vlekken

SOS vlekken

Gras, vet, zweet, kauwgom: stuk voor stuk vervelende vlekken die om een speciale behandeling vragen. Met jullie tips blijft echter geen vlek nog overeind.

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...