Je auto spic&span in no time!

Je auto spic&span in no time!

Het is altijd heerlijk om op vakantie te vertrekken met een glimmende en frisruikende auto.


Stap 1: wees meedogenloos!
Om het ‘net uit de wasserette’ gevoel te creëren in je auto moet je alle onnodige troep weggooien. Snoeppapiertjes, kapotte paraplu’s, lege flesjes: allemaal weg!

Stap 2: verlucht je auto
Open alle deuren van de auto, en als je kunt, haal ook de stoelen eruit. Dit klinkt als veel werk, maar het is absoluut de moeite waard om zo in alle moeilijke en stoffige hoekjes te geraken.

Stap 3: grijp de stofzuiger…
…en verken ieder hoekje. Het is de rugpijn echt wel waard. Kruimels, stukjes koek of chips, honden- en kattenhaar, zowel als modder en viezigheid van langs de weg creëren allemaal geuren die tezamen jouw auto wel erg onaangenaam kunnen maken. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: rol die mouwen op
Nu is het tijd voor het grove werk. Een warm sopje met schoonmaakproduct, een spons, wat lappen en poetsen maar! Pak er ook maar een borstel bij…  Was vingerafdrukken van de ramen, boen het dashboard tot hij blinkt en gebruik wattenstaafjes om randjes en hoekjes echt proper te krijgen

Stap 5: lekker zitten
Bekleding krijgt nogal wat te verduren in de auto. Gemorste drankjes, vieze honden, natte kleding, vettige fietskettingen – er zijn voldoende manieren waarop viezigheid in de bekleding komt te zitten. Schraap opgedroogd vuil weg voordat je vuile plekken aanpakt met schoonmaakproducten en vlekverwijderaars. Gebruik aangepaste producten voor lederen en lederlook bekleding. Je kan ook Febreze Textielverfrisser gebruiken op matten, stoffen bekleding en tapijtjes voor textiel dat niet gewassen kan worden. 

Stap 6: je weet dat het zin heeft
Je hebt keihard gewerkt. Zorg er dan ook voor dat al je harde werk tenminste tot de zomer houdt. Een Febreze Car luchtverfrisser is een echte aanrader: ontworpen om geurtjes te neutraliseren zodat je de hele zomer lang van een frisgeurend interieur kan blijven genieten zodat al die autoritjes plezant worden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!