Je auto spic&span in no time!

Je auto spic&span in no time!

Het is altijd heerlijk om op vakantie te vertrekken met een glimmende en frisruikende auto.


Stap 1: wees meedogenloos!
Om het ‘net uit de wasserette’ gevoel te creëren in je auto moet je alle onnodige troep weggooien. Snoeppapiertjes, kapotte paraplu’s, lege flesjes: allemaal weg!

Stap 2: verlucht je auto
Open alle deuren van de auto, en als je kunt, haal ook de stoelen eruit. Dit klinkt als veel werk, maar het is absoluut de moeite waard om zo in alle moeilijke en stoffige hoekjes te geraken.

Stap 3: grijp de stofzuiger…
…en verken ieder hoekje. Het is de rugpijn echt wel waard. Kruimels, stukjes koek of chips, honden- en kattenhaar, zowel als modder en viezigheid van langs de weg creëren allemaal geuren die tezamen jouw auto wel erg onaangenaam kunnen maken. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: rol die mouwen op
Nu is het tijd voor het grove werk. Een warm sopje met schoonmaakproduct, een spons, wat lappen en poetsen maar! Pak er ook maar een borstel bij…  Was vingerafdrukken van de ramen, boen het dashboard tot hij blinkt en gebruik wattenstaafjes om randjes en hoekjes echt proper te krijgen

Stap 5: lekker zitten
Bekleding krijgt nogal wat te verduren in de auto. Gemorste drankjes, vieze honden, natte kleding, vettige fietskettingen – er zijn voldoende manieren waarop viezigheid in de bekleding komt te zitten. Schraap opgedroogd vuil weg voordat je vuile plekken aanpakt met schoonmaakproducten en vlekverwijderaars. Gebruik aangepaste producten voor lederen en lederlook bekleding. Je kan ook Febreze Textielverfrisser gebruiken op matten, stoffen bekleding en tapijtjes voor textiel dat niet gewassen kan worden. 

Stap 6: je weet dat het zin heeft
Je hebt keihard gewerkt. Zorg er dan ook voor dat al je harde werk tenminste tot de zomer houdt. Een Febreze Car luchtverfrisser is een echte aanrader: ontworpen om geurtjes te neutraliseren zodat je de hele zomer lang van een frisgeurend interieur kan blijven genieten zodat al die autoritjes plezant worden.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild