Hoeveel kalk hoopt er zich thuis op?

Hoeveel kalk hoopt er zich thuis op?

Water en kalkaanslag zijn als broer en zus. Maakt de kalkaanslag ons gek? Deze tips helpen ons alvast om korte metten te maken met de kalkophoping thuis.


Wist je dat… 15kg kalkaanslag zich ophoopt in je huis elk jaar?

Wat zijn de gevolgen van de kalkaanslag die zich alleen maar opstapelt?

Kalkaanslag kan voorkomen bij en in de kraan, leidingen, tegels en apparaten. Kortom, overal waar water is, kan men mogelijkerwijs kalkaanslag terugvinden. Wanneer kalkaanslag zich ophoopt, kan het uiteindelijk de watertoevoer beperken. Daarnaast is kalkaanslag lastig en moeilijk te verwijderen.

Hoe kan kalkaanslag het best voorkomen en verwijderd worden?

Er bestaan tal van traditionele methoden om kalkaanslag tegen te gaan. Waarschijnlijk hebben we reeds de meeste hiervan uitgeprobeerd. Echter, als we kalkaanslag effectief willen verwijderen en wensen te voorkomen dat het direct weer terugkomt, dan hebben we de hulp nodig van een gespecialiseerd product zoals Antikal. De speciaal ontwikkelde formule verwijdert en voorkomt kalkaanslag door een anti-kalklaag op alle oppervlaktes achter te laten.

Antikal

€0,30

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

De keuken niet vergeten!

Kalkaanslag duikt overal op waar het in contact komt met water. Dit betekent dat kalkaanslag niet alleen in onze badkamer, maar ook in de keuken aanwezig is. En zoals we allemaal weten, is het van belang om de keuken vlekkeloos te houden zodat we rustig kunnen koken en eten. Om alles schoon en glanzend te houden, zowel in de badkamer als de keuken, gebruiken we dezelfde Antikal routine.

Antikal met de frisse geur van Febreze

Antikal met Febreze uitproberen betekent dat we gegarandeerd genieten van de bekende bloemengeur van Febreze. Tegelijkertijd wordt alle kalkaanslag effectief aangepakt met de traditionele werking van Antikal. Het is dus niet meer noodzakelijk om onze neus dicht te knijpen tijdens het schoonmaken!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador