Hoeveel kalk hoopt er zich thuis op?

Hoeveel kalk hoopt er zich thuis op?

Water en kalkaanslag zijn als broer en zus. Maakt de kalkaanslag ons gek? Deze tips helpen ons alvast om korte metten te maken met de kalkophoping thuis.


Wist je dat… 15kg kalkaanslag zich ophoopt in je huis elk jaar?

Wat zijn de gevolgen van de kalkaanslag die zich alleen maar opstapelt?

Kalkaanslag kan voorkomen bij en in de kraan, leidingen, tegels en apparaten. Kortom, overal waar water is, kan men mogelijkerwijs kalkaanslag terugvinden. Wanneer kalkaanslag zich ophoopt, kan het uiteindelijk de watertoevoer beperken. Daarnaast is kalkaanslag lastig en moeilijk te verwijderen.

Hoe kan kalkaanslag het best voorkomen en verwijderd worden?

Er bestaan tal van traditionele methoden om kalkaanslag tegen te gaan. Waarschijnlijk hebben we reeds de meeste hiervan uitgeprobeerd. Echter, als we kalkaanslag effectief willen verwijderen en wensen te voorkomen dat het direct weer terugkomt, dan hebben we de hulp nodig van een gespecialiseerd product zoals Antikal. De speciaal ontwikkelde formule verwijdert en voorkomt kalkaanslag door een anti-kalklaag op alle oppervlaktes achter te laten.

Antikal Hygiëne Kalkreiniger
Antikal Hygiene Gel
(82)

De nr 1 tegen kalkaanslag

Ontdek nu!

De keuken niet vergeten!

Kalkaanslag duikt overal op waar het in contact komt met water. Dit betekent dat kalkaanslag niet alleen in onze badkamer, maar ook in de keuken aanwezig is. En zoals we allemaal weten, is het van belang om de keuken vlekkeloos te houden zodat we rustig kunnen koken en eten. Om alles schoon en glanzend te houden, zowel in de badkamer als de keuken, gebruiken we dezelfde Antikal routine.

Antikal met de frisse geur van Febreze

Antikal met Febreze uitproberen betekent dat we gegarandeerd genieten van de bekende bloemengeur van Febreze. Tegelijkertijd wordt alle kalkaanslag effectief aangepakt met de traditionele werking van Antikal. Het is dus niet meer noodzakelijk om onze neus dicht te knijpen tijdens het schoonmaken!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina