Milieulabeling

milieulabeling

BELANGRIJK: Procter & Gamble hecht veel belang aan milieuzorg. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat al onze producten aan de regionale, nationale en internationale regelgeving voldoen.


Dit symbool betekent "schadelijk voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen"

Bij gebruik van deze producten vervuilt u geen in het water levende organismen. Ze vormen geen probleem als ze gebruikt worden zoals oorspronkelijk bedoeld. Dit symbool waarschuwt voor de mogelijke effecten als grote hoeveelheden van dit product niet worden verdund en in het milieu worden uitgegoten. Bijvoorbeeld bij een industriële lozing.

Let op, het is nog steeds belangrijk om de richtlijnen voor het juiste gebruik van deze producten te volgen, en dit om het milieu en uw gezin te beschermen.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over dit symbool en onze inzet voor het milieu, dan kunt u ons Customer Relations Center bellen. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Afwastabletten (DREFT)

Afwastabletten (DREFT)

afwastabletten-veiligheidslabels

LET OP Er staat nieuwe informatie op uw Dreft afwastabletten. Het is belangrijk om te weten dat het product niet veranderd is.

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!