milieulabeling

Milieulabeling

BELANGRIJK: Procter & Gamble hecht veel belang aan milieuzorg. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat al onze producten aan de regionale, nationale en internationale regelgeving voldoen.


Dit symbool betekent "schadelijk voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen"

Bij gebruik van deze producten vervuilt u geen in het water levende organismen. Ze vormen geen probleem als ze gebruikt worden zoals oorspronkelijk bedoeld. Dit symbool waarschuwt voor de mogelijke effecten als grote hoeveelheden van dit product niet worden verdund en in het milieu worden uitgegoten. Bijvoorbeeld bij een industriële lozing.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Let op, het is nog steeds belangrijk om de richtlijnen voor het juiste gebruik van deze producten te volgen, en dit om het milieu en uw gezin te beschermen.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over dit symbool en onze inzet voor het milieu, dan kunt u ons Customer Relations Center bellen. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador