Mindfulness & je huis

Mindfulness & je huis

Mindfulness vindt zijn oorsprong in de boeddhistische leer als onderdeel van het zogenoemde Achtvoudige Pad, de weg naar verlichting. Heel concreet komt het erop neer om je van elk moment bewust te zijn, doelbewust aandacht te schenken aan de dingen waarmee je op dat ogenblik bezig bent.


Veeg de rommel weg (uit je hoofd)
Te veel spullen, rommel en vuil maken je onrustig. Opruimen en schoonmaken creëert leegte en een gevoel van rust. Oud stof, spullen die overal rondslingeren... soms staat dat alles symbool voor ballast in je hoofd. Je huis opruimen en poetsen is meer dan wat het lijkt, het creëert meteen ook ruimte. Ruimte geeft rust in je hoofd en energie in je lichaam. Opgestapeld vuil en een overdaad aan rommel verstikken, beperken en putten je uit. Maak dus van de nood een deugd en pak het grondig aan!

  • Trek je slobberkleren en teenslippers aan en fladder door het huis; vandaag ben je vrij als een vogel. Met een uptempomuziekje gaat het bovendien veel vlotter.
  • Ben je boos? Leef je woede uit op die hardnekkige vlekken op de vloer en het stof in het tapijt.
  • Er zijn op de markt heel wat producten die je kunnen helpen zeep of water te besparen: doekjes met microvezels, doekjes om zonder water te dweilen, enzovoort.
  • Let op de dosering van je schoonmaakmiddel: je vloer heeft wel graag een poetsbeurt, maar het hoeft geen schuimfeestje te worden.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lees ook:

Mindfulness & je kleren
Mindfullness & je keuken

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador