Poetsen? Zet je man aan het werk!

Poetsen? Zet je man aan het werk!

Het blijft een noodzakelijke klus, maar wie heeft er nu zin in meer poetsen? Gelukkig doen wij er alles aan om het plezieriger te maken! We vertelden al hoe slimmeriken sneller en beter poetsen… en jullie kwamen met nog een boel extra tips en trucs. Met stip de leukste: “Zet je man aan het werk!”. Maar hoe pakken jullie dat (of beter: hem) aan? Vertel het ons ‘Facebookgewijs’. Intussen vinden jullie hier nog een paar ideetjes om vrolijker en efficiënter te poetsen. En een paar slinkse trucs om ook je huisgenoten te laten helpen.


Pimp it up!

Poetsen is saai, maar daarom moet je er zelf niet zo uitzien. Ik 'kleed' me altijd voor de klus. Beetje make-up, een gemakkelijk maar mooi huispakje aan… en dan vrolijk aan de slag. Echt, het helpt.

Zingen uit volle borst

Gelukkig is iedereen meestal het huis uit wanneer ik schoonmaak. Dan heb ik bewegingsruimte en staat niemand in de weg. En vooral: dan kan ik mijn lievelingscd's lekker hard zetten en uit volle borst luider zingen dan de stofzuiger.

Gratis fitness

Ik las ergens dat je na 2 uur intensief poetsen al vlug zo'n 400 calorieën kwijt bent. En dat terwijl je tijdens het schuren, dweilen, stofzuigen en ramen lappen ook al je arm- en beenspieren aan het werk zet. Gratis fitness, denk ik dan. Terwijl ik al droom van de sauna straks!

Frisse geheimpjes

Spray Ultra Fresh 500ml
Mr Proper Ultra Power Allesreiniger Spray
(3)

Ontdek nu!

Zuig in je nieuwe stofzuigerzak eerst een schepje waspoeder op, dan ruikt je huis na het stofzuigen even fris alsof je met man en macht gedweild hebt! Nog een truc is om vlekken op de keukenvloer even weg te vegen met pure Mr Propre. Ruikt alsof je je de hele dag uitgesloofd hebt, en het ziet er uiteraard proper uit ook.

Zet je man mee aan het werk

Mijn man haat poetsen (alsof ik dat zo prettig vind) maar ik heb hem mee aan het ruiten wassen gekregen! Gewoon door er een wedstrijdje van te maken: wie de meeste ramen wast zonder strepen, wint. En die zijn best maar doen! Ik laat hem natuurlijk winnen ;-)

Ieder zijn mand

Dikwijls steek je meer tijd in het opruimen dan in het schoonmaken zelf. Maar sinds ik iedereen een 'rommelmand' gegeven heb, gaat dat een pak beter. De dag voor ik ga poetsen, is het alarm: wat niet in de mand zit, gaat de vuilbak in. Dat werkt hoor! En achteraf moeten ze zelf maar zien dat ze alles wat ze in hun mand propten, nog terugvinden… Meteen een lesje om de volgende keer wat beter op te ruimen!

Hoe zorg jij ervoor dat je partner en kinderen meehelpen?

Verklap het via onze Facebookpagina! Je zal er veel poetslotgenoten een dienst mee bewijzen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Bonbonbo

gemeld

Ik heb heel veel aan de tips en recepten van Zin in meer. De stelling:je bent nooit te oud om (bij) te leren,is hier zeker van toepassing. Bedankt hiervoor ��

  • melden

Bonbonbo

gemeld

Ik heb heel veel aan de tips en recepten van Zin in meer. De stelling:je bent nooit te oud om (bij) te leren,is hier zeker van toepassing. Bedankt hiervoor ��

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina