Ramen lappen zonder vegen

Ramen lappen zonder vegen - Schoonmaaktips

Je ramen wassen zonder vegen? Met deze tips krijg je een kristalhelder resultaat zonder moeite!


De juiste producten voor het lappen van je ramen
Je hebt niet veel nodig om je ramen goed te kunnen wassen, maar een kleine aftrekker is onontbeerlijk. Er zijn metalen modellen op de markt waarvan je de rubbers kan vervangen bij slijtage. Daarnaast zijn een emmer en een goede spons een aanrader. Er zijn speciale kuisproducten voor ramen op de markt, maar een dopje afwasproduct in een grote emmer doet het ook prima. Gebruik zeker niet teveel product, want dit werkt streepvorming in de hand. Tot slot heb je enkele droge doeken of een goed (natuur)zeemvel nodig.

Je ramen wassen
Verwijder vooraf het ergste vuil met een gewone doek van je ramen. Voor uitwerpselen van vogels kan je een krabbertje gebruiken. Let erop dat je geen krassen maakt op het glas. Doop je spons in de zeepoplossing en knijp het meeste water er weer uit. en zeep je ramen goed in. Vergeet de hoekjes en de randen van je kozijn niet.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

ramen wassen, ramen lappen Je ramen lappen
Neem dan je aftrekker en plaats hem loodrecht ten opzichte van je raamoppervlak. Maak je de goede gewoonte eigen om aan de binnenzijde van links naar rechts te werken en aan de buitenzijde van je ramen van boven naar beneden. Zo heb je steeds een idee van aan welke kant eventuele vegen zich bevinden. Veeg je aftrekker tussendoor droog aan een zeemvel. Controleer je aftrekker regelmatig op barstjes, scheurtjes en slijtage en vervang indien nodig. Een rubber die aan de hoekjes niet mooi recht is, zorgt voor een streperig resultaat. Neem je zeemvel en volg de contouren van het raam tot alle hoekjes en kantjes droog zijn. Na het wassen van je ramen kan je met een prop krantenpapier nog eens over je ramen wrijven, dit zorgt ervoor dat ze nog mooier gaan glanzen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Koosjee

Koosjee

gemeld

Bedankt voor de tips.

  • melden
bernard4

bernard4

gemeld

ik gebuik 1 koffielepel originele dreft afwas middel, en beter kan niet

  • melden
Karinake

Karinake

gemeld

Het word weer kouder dus mijn probleem begint weer? "s morgens (en soms ook 's avonds) zijn de ramen aan de binnenkant vochtig. Door wat komt dit en wat kan ik er tegen doen....

  • melden

amoniac int water doen

  • melden
peetje11

peetje11

gemeld

als de zon op mijn ramen zit zijn ze nooit mooi. ik probeerde al van alles!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina