Snelle en eenvoudige manieren om je huis te restylen.

Snelle en eenvoudige manieren om je huis te restylen.

Wil je je huis een frisse nieuwe look geven, zonder al te veel tijd en geld te investeren?


Hoe jouw huis eruitziet is natuurlijk heel belangrijk voor je. Maar je wilt natuurlijk niet je volledige maandsalaris uitgeven aan dure designspullen om je appartement een nieuwe look te geven.

Daarom hebben wij een paar snelle, eenvoudige stylingtips voor je op een rijtje gezet.

Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(597)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!
  • Geef glans aan je huis: Met kalkaanslag en watervlekken zien zelfs de mooiste badkamers en keukens er niet op hun best uit. Maar wist je dat Antikal kalkaanslag onmiddellijk verwijdert? En dankzij de slimme waterafstotende technologie beschermt Antikal je oppervlakken bovendien 3 x langer, waardoor alles heel lang blijft glanzen. Dus geef je badkamer en keuken een fantastische glansbehandeling en ze zien er weer als nieuw uit! En geen zorgen, je kunt Antikal regelmatig gebruiken, want de duurzame beschermende formule verwijdert kalkaanslag effectief zonder je oppervlakken te beschadigen.
  • Accessoires maken niet alleen een outfit af. Weet je nog hoe die nieuwe riem of sjaal jouw outfit er totaal anders uit liet zien? Wel, accessoires kunnen ook in een kamer een groot verschil maken. Voor een relatief klein bedrag kun je de look van je woonkamer veranderen, bijvoorbeeld met wat nieuwe kussentjes. En wat dacht je van nieuwe voorraadbussen voor thee en koffie in de keuken? Of een deken in prachtige kleuren voor over je zetel?
    Tip: Probeer voor een heerlijke frisse geur in de badkamer eens de nieuwe Antikal met de frisheid van Ambi Pur.
  • En er was licht. Verlichting is het geheime wapen van veel interieurontwerpers en dat heeft een goede reden, want het kan de hele look en sfeer van een kamer veranderen. In een ideale situatie heb je een goede mix van verlichting, bestaande uit sfeerverlichting om een bepaalde ambiance te creëren, en taakverlichting voor activiteiten als lezen en koken. Als je een tuin of balkon hebt, kun je ook buitenverlichting aanbrengen om dit deel 's avonds te verlichten: hierdoor lijkt je huis groter!
  • Denk aan stoffen. Je kunt een slaapkamer een totaal nieuwe look geven met nieuw beddengoed. En wat dacht je van wat nieuwe zachte handdoeken voor in de badkamer? Zelfs een paar nieuwe theedoeken kunnen je keuken opfleuren.
  • Weg met die troep. Een geheel gratis manier om je huis op te frissen is door eens goed op te ruimen en weg te gooien. Leg alle spullen die geen vaste plaats hebben, op drie verschillende stapels - één stapel voor wat je wil houden, een stapel voor wat je wil weggeven en een voor wat je wil recycleren of weggooien. Wees zo streng mogelijk – dat tijdschrift dat al een jaar stof ligt te vergaren, heb je echt niet meer nodig!

Nu je wat geld bespaard hebt op het restylen van je huis, mag je jezelf best trakteren op die mooie tas die je al zo lang wil hebben!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer