Swifferdoekje vuil

Je kent het wel, je bent netjes bezig met de Swiffer en begint in de ene slaapkamer. Het doekje raakt al snel vuil. Doekje weggooien om aan de andere slaapkamer te beginnen ? Nee, natuurlijk niet, maar stofzuiger uithalen om het doekje schoon te maken is ook niet de oplossing. Tip : Gebruik een handborstel en veeg het doekje af boven de prullenbak. Zo, doekje proper en klaar om aan de tweede slaapkamer te beginnen en herhaal telkens de procedure. Eindig met de badkamer en daarna kan je het doekje verwijderen en weggooien. In een wip is je hele bovenverdieping proper.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Edelweiss001

Edelweiss001

gemeld

Op zoek naar de meest pracktische systemen om ook nog 'ns snel en handig je woonst spik en span te krijgen?Swifferdoekjes gaan heus nog wel 'n tweede ronde mee. Gewoonlijk koop ik 'n dubbele doos aan v/d doekjes,vervolgens bij het vuil raken verzamel ik ze in 'n plastic zak gedurende 'n tijdje tot ik er 'n deel bij elkaar heb om ze dan in één keer proper te maken dmv. stofzuigen (wanneer je dient te stofzuigen kan je het gelijk combineren) en dan i/d wasmachine te wassen. klaar = kees!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Lente! Krijg jij dan ook zin in een grote schoonmaakactie en vrees je dan ook dat je er weer geen tijd voor zult hebben? Nonsens! Volg ons schema met taken die je ongeveer een uurtje per dag kosten, en na een week ben je helemaal rond!