Thuis met huisdieren

Thuis met huisdieren

Handige ideeën voor een netjes huis voor jou en je huisdieren. Meer dan 90% van kateigenaren laten hun beste vriendje in hun slaapkamer slapen en ook honden zijn dol op gezelschap als ze slapen. Maar hoe houd je het beste een harmonieus huishouden zonder dat je huis er als een dierentuin uitziet


1. Hou het fris
Huisdieren horen gezien, gehoord en geliefd te worden, maar liefst zonder een geurtje! Laat hun mandjes en kussens luchten. Als er haren afvallen dan gebruik je Swiffer’s Vloerreiniger en Duster om de haren op te ruimen!

2. Hou het proper
Kies voor harde vloeren in de kamers waar je huisdieren het vaakst komen - die zijn veel makkelijker schoon te houden. Om het haar en stof dat zich dagelijks verzamelt te verwijderen gebruik je een Swiffer Vloerreiniger met zijn speciale doekjes die vuil aantrekken en vasthouden. Zo verwijder je makkelijk al het ongewenste haar, vuil en stof uit huis. Als je vissen hebt gebruik je een algenschraper of spons in plaats van gewone reinigingsproducten omdat deze een schadelijk zeeplaagje achter kunnen laten.

3. Hou het gezellig
Opteer voor een wasbare mand, kussen of deken voor je kat en hou het weg van tocht en vochtige plekken. Zorg er bovendien voor dat de hondenmand voldoende groot genoeg is voor je hond. Honden moeten op hun zij en met uitgestrekte poten kunnen liggen zodat ze een goede, kwalitatieve slaap hebben. 

4. Baas over de zetel?
Als je vrienden langs komen willen ze er echt niet aan herinnerd worden dat ze op het lievelingsplekje van je huisdier zitten. Met een Swiffer Duster ben je zo af van haren die aan jouw - en die van je gasten - kleding blijft hangen. 

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Meli13

Meli13

gemeld

Wij hebben 8 katten en Swifter is bij ons niet weg te denken, het word alle dagen gebruikt, zowel om stof af te nemen, als voor de vloer. Ideaal!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer

Swiffer

Geschreven door Ashley91 een lid van Zin in meer,26 november 2015

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

De keuken is wellicht het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken netjes houden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.