Tips om elektronica af te stoffen

Tips om elektronica af te stoffen

Niet jij, niet je huis, maar de statische elektriciteit is de oorzaak. Alle elektronische toestellen produceren het en trekken er stof mee aan. De glanzende, fragiele oppervlakken van je elektronica moeten op een bijzondere manier worden afgestoft als je krassen wilt vermijden.


De tv, de dvd-speler, het computerscherm, de mp3-speler, de spelconsole… Je hele huis staat er vol van. En daarbij hoort een portie stof dat van nature wordt aangetrokken door elektronische toestellen. De uitdaging is om alles tot in het kleinste hoekje schoon te maken zonder krassen te maken op de delicate oppervlakken. Dat doe je het best met een zachte synthetische doek.

De Swiffer® Dusters zijn ontwikkeld om de kleinste stofdeeltjes op te nemen, zelfs in de kleinste, moeilijk bereikbare hoekjes. De donzige vezels blijven ondertussen zacht voor je waardevolle elektronica.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Je moet er wel op letten dat de toestellen zijn afgekoeld voor je ze schoonmaakt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador