Tips om je badkamer schoon te maken

Tips om je badkamer schoon te maken

De badkamer zou de meest propere ruimte van je hele huis moeten zijn. Een zuivere atmosfeer helpt je om te ontspannen in bad of onder een lekker hete douche en geeft je energie voor de nieuwe dag. Zo hou je je badkamer gemakkelijk schoon.


Snelle dagelijkse schoonmaak

  • Hou de dagelijkse schoonmaak eenvoudig door overbodige spullen op je wasbak en badkamerkastjes op te ruimen. Hang een tandenborstelhouder en een zeepdispenser aan de muur en installeer badkamerkastjes waar het stof niet in kan komen.
  • Om te vermijden dat haar en stof zich elke dag ophopen, bewaar je wat onmisbare schoonmaakmiddelen in de badkamer, zoals doekjes en een dweil. Met de systemen van Swiffer® kan je grondig poetsen zonder emmer. Denk hieraan als je de volgende keer extra bergruimte wilt creëren in je badkamer!
  • Tussen de wekelijkse schoonmaakdagen in, veeg je fijne haren en ander vuil in één beweging weg met een dik droog doekje van de Swiffer® bezem. Je kunt ook afwisselen met het vochtige doekje om het vuil op te lossen of de wasbak in een oogwenk schoon te vegen.

Grondige wekelijkse schoonmaak
Door het vocht blijft stof kleven op de kasten en na een hele week haar kammen, liggen er overal losse haren. Het is tijd voor de grondige wekelijkse schoonmaak van de badkamer.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Begin met de Swiffer® Dusters om het haar en stof dat je ziet liggen op kasten, lampen, decoratie of zelfs je parfumflesjes, te verwijderen.
  • Gebruik daarna Mr Proper® Badkamer, in spray of in vloeibare vorm, afhankelijk van je schoonmaakgewoontes. Het werkt goed op alle badkameroppervlakken, zoals het bad, de douche, de wasbak en het toilet. Het legt een doorzichtige beschermende film die waterspatten voorkomt, zodat alles tot 7 dagen glanzend schoon blijft.
  • Veeg de haren en vuil weg met een droog doekje van Swiffer®, dat al het stof opneemt en vasthoudt.
  • Eindig uiteindelijk met een grondige schoonmaak van de hele badkamer met een middel dat vuil oplost. En dat is net wat Mr Proper® Badkamer doet: het verwijdert vuil en laat een mooie glans achter.

Kalkaanslag aanpakken
Als je merkt dat je kranen minder glanzen, je douchewand minder transparant is en de tegels een kalkachtig uiterlijk krijgen, moet je de kalkaanslag te lijf gaan. Antikal biedt hiervoor een snelle en blijvende oplossing. Het lost kalkaanslag op en verwijdert het matte effect, zodat je badkamer weer glanzend schoon is. Een unieke glanstechnologie met polymeren houdt de vorming van kalkaanslag tegen. Het doet de waterdruppels letterlijk wegrollen, waardoor er minder kalkaanslag gevormd wordt. Het beschermt oppervlakken tegen schade en houdt ze langer glanzend en schoon.

Verse lucht
Vind je het ook heerlijk als je badkamer fris en licht geparfumeerd ruikt? Breng wat frisse lucht binnen met Ambi Pur Set & Refresh. Het biedt je 30 dagen frisse lucht zonder stroom of batterijen. Je kunt het gewoon ergens neerzetten en vergeten. Het verspreidt langzaam zijn geurige oliën en verwijdert geuren veroorzaakt door een vochtige omgeving en andere ongewenste geurtjes.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Beste, wij hebben sinds vorig jaar onze badkamer vernieuwd. Echter merken we nu dat er in ons mooie witte bad een gele rand komt. Ik heb al met vele producten geprobeerd, maar niets helpt.

  • melden
chrieken

chrieken

gemeld

Ik ga daar nu eens direkt aan beginnen!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador