Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

De keuken is wellicht het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken netjes houden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.


Grondige schoonmaak van de keuken
Voorzie één dag in de week om grondig schoon te maken. Neem eerst het aanrecht en de tafel onder handen met een schoonmaakspray om vet en vlekken op te lossen. Mr Proper® heeft zowel een keukenspray, die vooral geschikt is voor kookzones, als een allesreinigerspray om vlekken aan te pakken. Poets daarna de vloer met een schuurborstel en Mr Proper met Ambi Pur vloerreiniger, een grondig schoonmaakmiddel dat een frisse geur achterlaat in je keuken. Ook de Swiffer® bezem met vochtige doekjes biedt een handige alles-in-één oplossing. De kers op de taart is dat je de vloer niet eens hoeft af te spoelen omdat het middel in het doekje snel opdroogt, zodat het bijna geen strepen of sluier achterlaat.

Verse lucht
Vind je het ook heerlijk als je keuken lekker fris ruikt? Verwijder kookgeurtjes of andere ongewenste geuren met Ambi Pur Air Effects. Het is als een stroom frisse lucht. Kies de Geurverwijderaar (de naam zegt het al) of ga voor een licht geparfumeerde formule die heerlijke frisse geuren verspreidt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Opruimen na de maaltijd en kleine morsvlekken
Druppels sap in de ochtend, broodkruimels tijdens de lunch en kleine morsvlekken bij het avondeten: de keuken van een gelukkig gezin is zelden volkomen schoon.. De Swiffer® bezem kan het allebei dankzij de twee soorten doekjes. Het oppervlak en de structuur van het droge doekje nemen 50% meer vuil, stof en haren op dan een gewone borstel. Het vochtige doekje is handig om kleine morsvlekken, voetafdrukken en kleverige vlekken van saus of jam op te vegen. Hou het bij de hand na de maaltijd of om snel schoon te maken als je onverwacht bezoek krijgt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador