Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

De keuken is wellicht het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken netjes houden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.


Grondige schoonmaak van de keuken
Voorzie één dag in de week om grondig schoon te maken. Neem eerst het aanrecht en de tafel onder handen met een schoonmaakspray om vet en vlekken op te lossen. Mr Proper® heeft zowel een keukenspray, die vooral geschikt is voor kookzones, als een allesreinigerspray om vlekken aan te pakken. Poets daarna de vloer met een schuurborstel en Mr Proper met Ambi Pur vloerreiniger, een grondig schoonmaakmiddel dat een frisse geur achterlaat in je keuken. Ook de Swiffer® bezem met vochtige doekjes biedt een handige alles-in-één oplossing. De kers op de taart is dat je de vloer niet eens hoeft af te spoelen omdat het middel in het doekje snel opdroogt, zodat het bijna geen strepen of sluier achterlaat.

Verse lucht
Vind je het ook heerlijk als je keuken lekker fris ruikt? Verwijder kookgeurtjes of andere ongewenste geuren met Ambi Pur Air Effects. Het is als een stroom frisse lucht. Kies de Geurverwijderaar (de naam zegt het al) of ga voor een licht geparfumeerde formule die heerlijke frisse geuren verspreidt.

Swiffer XXL vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(123)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Opruimen na de maaltijd en kleine morsvlekken
Druppels sap in de ochtend, broodkruimels tijdens de lunch en kleine morsvlekken bij het avondeten: de keuken van een gelukkig gezin is zelden volkomen schoon.. De Swiffer® bezem kan het allebei dankzij de twee soorten doekjes. Het oppervlak en de structuur van het droge doekje nemen 50% meer vuil, stof en haren op dan een gewone borstel. Het vochtige doekje is handig om kleine morsvlekken, voetafdrukken en kleverige vlekken van saus of jam op te vegen. Hou het bij de hand na de maaltijd of om snel schoon te maken als je onverwacht bezoek krijgt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!