Tips om je vloeren schoon te maken

Tips om je vloeren schoon te maken

De verschillende vloeroppervlakken in je huis vragen om verschillende schoonmaakoplossingen. Ook de verschillende soorten vuil kunnen het best worden aangepakt met een gamma aangepaste middelen. Hieronder vind je wat je waar kunt gebruiken en waarvoor.


Onderhoud van tegels en laminaat
Lichte vervuiling
De Swiffer® bezem neemt stof en vuil op tegels en laminaat tot 50% beter op dan een traditionele borstel. Gebruik de droge doekjes om het stof en hardnekkige stofvlokken te verwijderen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil en plakkerige vlekken op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt. Dat is precies wat je nodig hebt om snel de meest gebruikte zones zoals de inkom, badkamer en keuken schoon te maken.

Vochtige vervuiling
Mr Proper® Allesreiniger met Ambi Pur is de juiste keuze voor ernstige vlekken of voor een grote schoonmaak. Gebruik het om de lagen vuil op je vloeren op te lossen. Je kunt het verdund gebruiken op grote oppervlakken of onverdund op een specifieke plek. En als je klaar bent, krijg je een beloning! Terwijl je aan het dweilen was, heb je frisse lucht verspreid dankzij de luchtverfrissende werking van Febreze.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Losse kruimels en vuil
Veeg vuile voetstappen in de inkom of gemorst voedsel op de vloer weg met het dikke Swiffer®doekje dat vuil, voedselresten en stof opneemt en vasthoudt. De 360° wendbare kop maakt hem makkelijk in gebruik en de vooruitstrevende technologie van het doekje zorgt voor een grondiger resultaat.
Als je er goed naar kijkt, zie je duizenden minuscule, in elkaar gevlochten, gedraaide vezels die statische elektriciteit opwekken om het vuil letterlijk aan te trekken. Ze zijn behandeld met een lichte coating om het vuil onderweg vast te houden.

Verzorging van hardhouten vloeren
De stevige droge doekjes van Swiffer® 50% efficiënter in het verzamelen van stof dan een traditionele borstel. Ze zijn doordrenkt met bijenwas om het houtoppervlak te beschermen en zijn glans te herstellen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild