Tips om je vloeren schoon te maken

Tips om je vloeren schoon te maken

De verschillende vloeroppervlakken in je huis vragen om verschillende schoonmaakoplossingen. Ook de verschillende soorten vuil kunnen het best worden aangepakt met een gamma aangepaste middelen. Hieronder vind je wat je waar kunt gebruiken en waarvoor.


Onderhoud van tegels en laminaat
Lichte vervuiling
De Swiffer® bezem neemt stof en vuil op tegels en laminaat tot 50% beter op dan een traditionele borstel. Gebruik de droge doekjes om het stof en hardnekkige stofvlokken te verwijderen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil en plakkerige vlekken op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt. Dat is precies wat je nodig hebt om snel de meest gebruikte zones zoals de inkom, badkamer en keuken schoon te maken.

Vochtige vervuiling
Mr Proper® Allesreiniger met Ambi Pur is de juiste keuze voor ernstige vlekken of voor een grote schoonmaak. Gebruik het om de lagen vuil op je vloeren op te lossen. Je kunt het verdund gebruiken op grote oppervlakken of onverdund op een specifieke plek. En als je klaar bent, krijg je een beloning! Terwijl je aan het dweilen was, heb je frisse lucht verspreid dankzij de luchtverfrissende werking van Febreze.

Losse kruimels en vuil
Veeg vuile voetstappen in de inkom of gemorst voedsel op de vloer weg met het dikke Swiffer®doekje dat vuil, voedselresten en stof opneemt en vasthoudt. De 360° wendbare kop maakt hem makkelijk in gebruik en de vooruitstrevende technologie van het doekje zorgt voor een grondiger resultaat.
Als je er goed naar kijkt, zie je duizenden minuscule, in elkaar gevlochten, gedraaide vezels die statische elektriciteit opwekken om het vuil letterlijk aan te trekken. Ze zijn behandeld met een lichte coating om het vuil onderweg vast te houden.

Verzorging van hardhouten vloeren
De stevige droge doekjes van Swiffer® 50% efficiënter in het verzamelen van stof dan een traditionele borstel. Ze zijn doordrenkt met bijenwas om het houtoppervlak te beschermen en zijn glans te herstellen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Wanneer de zon schijnt en de dagen langer zijn, zijn er nog meer mogelijkheden om plezier te maken met je beste maatje. Maar het warme weer betekent ook dat je extra verantwoordelijkheden hebt om goed voor je hond te zorgen. Ontdek hoe je zonnebrand kan voorkomen, hondenhooikoorts kan verminderen, veiligheidstips voor rond de barbecue en meer….

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Als je het ook zo beu bent om altijd maar met kattenhaar op je kleding rond te lopen en vieze hondenpootjes uit de keuken te moeten dweilen, dan zijn deze tips een echte must-read. Een proper, huisdiervriendelijk huis is namelijk echt niet moeilijk. Zot van je huisdieren maar gek van hun rommel? Het is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig is er Ambi Pur - het helpt snel komaf te maken met al die onaangename dierengeurtjes zodat je huis snel weer fris ruikt. Gebruik het samen met onze snelle en simpele tips voor een proper, huisdiervriendelijk huis.

Swiffer

Swiffer

Geschreven door Ashley91 een lid van Zin in meer,26 november 2015