Tips om je woonkamer schoon te maken

Tips om je woonkamer schoon te maken

Afstoffen met een plumeau lijkt dan wel elegant, maar de technologie heeft ondertussen sterk verbeterde schoonmaakmiddelen ontwikkeld om van je huis een schonere en gezondere plek te maken. Gebruik de volgende tips om je woonkamer efficiënt schoon te maken!


Het stof van elke dag
Een woonkamer is zelden minimalistisch. Er staan comfortabele meubelen, decoratie en veel zaken die met ontspanning te maken hebben, zoals boeken en een televisie. Het stof heeft de neiging zich op al deze zaken te verzamelen en wordt soms zelfs aangetrokken door de statische elektriciteit, vooral bij elektronica.
Swiffer® Dusters zijn erg handig om te voorkomen dat het stof zich opstapelt. Leg een pakje op een rek of achter een kussen, zodat je het stof kunt verwijderen alvorens het zich opstapelt. De duizenden donzige vezels zijn licht behandeld zodat ze het stof vasthouden dat plumeaus of katoenen stofdoeken gewoon verspreiden. Je krijgt een fantastisch resultaat op elk meubeloppervlak. En niet alleen daar, maar ook in de lastige hoekjes, omdat de zachte vezels zich aanpassen aan elk moeilijk bereikbaar hoekje. Je kunt er ook je echte planten en kunstplanten mee afstoffen en het is veilig voor elektronica* (zie onze schoonmaaktips voor elektronica).
*enkel op afgekoelde oppervlakken

Hoge, stoffige plekjes
Aangezien je geen giraf bent, stel je het afstoffen van de hogere plekken vaak uit. Toch stoort dat spinnenweb daar in de hoek je elke keer als je erlangs komt, nietwaar? Verwijder het met de Swiffer® Dusters XXL met uitschuifbare steel die tot 90 cm kan worden uitgeschoven. Je kunt de steel draaien en vastzetten in vier verschillende posities, zodat je echt overal bij kunt. Het is perfect voor moeilijk bereikbare plekjes en voorwerpen zoals ventilatoren, ventilatieroosters bovenaan in de muur, kroonlijsten en ja hoor, ook het spinnenweb daarboven. Weg ermee.

Swiffer XXL vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(123)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Verzorging van hardhouten vloeren
De stevige droge doekjes van de Swiffer® bezem zijn 50% efficiënter in het verzamelen van stof dan een traditionele borstel. Ze zijn doordrenkt met bijenwas om het houtoppervlak te beschermen en zijn glans te herstellen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Cinzia

Cinzia

gemeld

Swiffer xxl,top! Had me toch laten overtuigen dit product aan te kopen.Nog geen minuut spijt van.Ik hoef geen ladder nog te nemen,je kan overal aan.Heel flexibel,je kan overal onder,op,tussen,....1 minpuntje: de navulling is niet zo goedkoop.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!