Tips om je woonkamer schoon te maken

Tips om je woonkamer schoon te maken

Afstoffen met een plumeau lijkt dan wel elegant, maar de technologie heeft ondertussen sterk verbeterde schoonmaakmiddelen ontwikkeld om van je huis een schonere en gezondere plek te maken. Gebruik de volgende tips om je woonkamer efficiënt schoon te maken!


Het stof van elke dag
Een woonkamer is zelden minimalistisch. Er staan comfortabele meubelen, decoratie en veel zaken die met ontspanning te maken hebben, zoals boeken en een televisie. Het stof heeft de neiging zich op al deze zaken te verzamelen en wordt soms zelfs aangetrokken door de statische elektriciteit, vooral bij elektronica.
Swiffer® Dusters zijn erg handig om te voorkomen dat het stof zich opstapelt. Leg een pakje op een rek of achter een kussen, zodat je het stof kunt verwijderen alvorens het zich opstapelt. De duizenden donzige vezels zijn licht behandeld zodat ze het stof vasthouden dat plumeaus of katoenen stofdoeken gewoon verspreiden. Je krijgt een fantastisch resultaat op elk meubeloppervlak. En niet alleen daar, maar ook in de lastige hoekjes, omdat de zachte vezels zich aanpassen aan elk moeilijk bereikbaar hoekje. Je kunt er ook je echte planten en kunstplanten mee afstoffen en het is veilig voor elektronica* (zie onze schoonmaaktips voor elektronica).
*enkel op afgekoelde oppervlakken

Hoge, stoffige plekjes
Aangezien je geen giraf bent, stel je het afstoffen van de hogere plekken vaak uit. Toch stoort dat spinnenweb daar in de hoek je elke keer als je erlangs komt, nietwaar? Verwijder het met de Swiffer® Dusters XXL met uitschuifbare steel die tot 90 cm kan worden uitgeschoven. Je kunt de steel draaien en vastzetten in vier verschillende posities, zodat je echt overal bij kunt. Het is perfect voor moeilijk bereikbare plekjes en voorwerpen zoals ventilatoren, ventilatieroosters bovenaan in de muur, kroonlijsten en ja hoor, ook het spinnenweb daarboven. Weg ermee.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Verzorging van hardhouten vloeren
De stevige droge doekjes van de Swiffer® bezem zijn 50% efficiënter in het verzamelen van stof dan een traditionele borstel. Ze zijn doordrenkt met bijenwas om het houtoppervlak te beschermen en zijn glans te herstellen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Cinzia

Cinzia

gemeld

Swiffer xxl,top! Had me toch laten overtuigen dit product aan te kopen.Nog geen minuut spijt van.Ik hoef geen ladder nog te nemen,je kan overal aan.Heel flexibel,je kan overal onder,op,tussen,....1 minpuntje: de navulling is niet zo goedkoop.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador