Tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken

Tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken

Ben jij 3 meter lang? Gaf moeder natuur je ogen op voethoogte? Natuurlijk niet. En toch wens je soms dat het zo was om op hoge plekken of onder de bedden schoon te maken ... Daarom geven wij je tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken.


Onder tafels en bedden
Als het vuil zich onder de tafel heeft verzameld, hoef je niet alle stoelen te verplaatsen om het weg te vegen. Probeer eens de Swiffer® bezem om snel op te ruimen na het eten. Hij heeft een lange steel en een wendbare kop die makkelijk bij de moeilijk bereikbare plekjes kan. Je kunt makkelijk onder het bed, rond meubelpoten of in de onderkant van een kast vegen. Gebruik het droge doekje om vuil, stof en haar op te nemen en het vochtige doekje om plakkerige vlekken op te lossen.

Rond de badkuip en het toilet
Je hele badkamer schoonmaken met een traditionele dweil kan vervelend zijn: je moet de emmer verplaatsen en constant de dweil uitwringen. Gebruik de Swiffer® bezem met een vochtig doekje om alles snel schoon te maken, ook achter het toilet en rond de badkuip.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Hoge, stoffige plekjes
Aangezien je geen giraf bent, stel je het afstoffen van de hogere plekken vaak uit. Toch stoort dat spinnenweb daar in de hoek je elke keer als je erlangs komt, nietwaar? Verwijder het met de Swiffer® Dusters XXL met uitschuifbare steel die tot 90 cm kan worden uitgeschoven.  Je kunt de steel draaien en vastzetten in vier verschillende posities, zodat je echt overal bij kunt. Het is perfect voor moeilijk bereikbare plekjes en voorwerpen zoals ventilatoren, ventilatieroosters bovenaan in de muur, kroonlijsten en ja hoor, ook het spinnenweb daarboven. Weg ermee.

De binnenkant van de auto afstoffen
Je stapt in je auto en je kunt er niet naast kijken: stof op het dashboard, de hoedenplank en in kleine hoekjes… o ja, ook rond de knoppen van de radio. Neem de volgende keer een doos Swiffer® Dusters mee van thuis en laat die in de auto, onder je zetel bijvoorbeeld. Met hun duizenden flexibele donzige vezels, nemen ze stof op en houden het vast, zelfs op de moeilijkst bereikbare plekjes. Dit loont zeker de moeite op elektrostatische materialen, zoals het interieur van je auto.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

feliis

feliis

gemeld

ga ik zeker eens proberen als ik mijn pakketje heb aan gekregen in de wagen, want dat is inderdaad altijd een ambetand plekje

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador