Tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken

Tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken

Ben jij 3 meter lang? Gaf moeder natuur je ogen op voethoogte? Natuurlijk niet. En toch wens je soms dat het zo was om op hoge plekken of onder de bedden schoon te maken ... Daarom geven wij je tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken.


Onder tafels en bedden
Als het vuil zich onder de tafel heeft verzameld, hoef je niet alle stoelen te verplaatsen om het weg te vegen. Probeer eens de Swiffer® bezem om snel op te ruimen na het eten. Hij heeft een lange steel en een wendbare kop die makkelijk bij de moeilijk bereikbare plekjes kan. Je kunt makkelijk onder het bed, rond meubelpoten of in de onderkant van een kast vegen. Gebruik het droge doekje om vuil, stof en haar op te nemen en het vochtige doekje om plakkerige vlekken op te lossen.

Rond de badkuip en het toilet
Je hele badkamer schoonmaken met een traditionele dweil kan vervelend zijn: je moet de emmer verplaatsen en constant de dweil uitwringen. Gebruik de Swiffer® bezem met een vochtig doekje om alles snel schoon te maken, ook achter het toilet en rond de badkuip.

Hoge, stoffige plekjes
Aangezien je geen giraf bent, stel je het afstoffen van de hogere plekken vaak uit. Toch stoort dat spinnenweb daar in de hoek je elke keer als je erlangs komt, nietwaar? Verwijder het met de Swiffer® Dusters XXL met uitschuifbare steel die tot 90 cm kan worden uitgeschoven.  Je kunt de steel draaien en vastzetten in vier verschillende posities, zodat je echt overal bij kunt. Het is perfect voor moeilijk bereikbare plekjes en voorwerpen zoals ventilatoren, ventilatieroosters bovenaan in de muur, kroonlijsten en ja hoor, ook het spinnenweb daarboven. Weg ermee.

De binnenkant van de auto afstoffen
Je stapt in je auto en je kunt er niet naast kijken: stof op het dashboard, de hoedenplank en in kleine hoekjes… o ja, ook rond de knoppen van de radio. Neem de volgende keer een doos Swiffer® Dusters mee van thuis en laat die in de auto, onder je zetel bijvoorbeeld. Met hun duizenden flexibele donzige vezels, nemen ze stof op en houden het vast, zelfs op de moeilijkst bereikbare plekjes. Dit loont zeker de moeite op elektrostatische materialen, zoals het interieur van je auto.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

feliis

feliis

gemeld

ga ik zeker eens proberen als ik mijn pakketje heb aan gekregen in de wagen, want dat is inderdaad altijd een ambetand plekje

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Swiffer

Swiffer

Geschreven door Ashley91 een lid van Zin in meer,26 november 2015

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Grote schoonmaak? Kleine moeite!

Lente! Krijg jij dan ook zin in een grote schoonmaakactie en vrees je dan ook dat je er weer geen tijd voor zult hebben? Nonsens! Volg ons schema met taken die je ongeveer een uurtje per dag kosten, en na een week ben je helemaal rond!

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow