Veiligheid in je huis

Veiligheid in je huis

Slechts één snel veiligheidsrondje door ons huis kan voldoende zijn om een veiligere omgeving te creëren voor iedereen van wie we houden.


Neem een paar minuten voor ons rondje zodat je de tijd hebt om de dingen te doen die je graag met je gezin doet, maar op een veilige manier.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
 • Hou schoonmaakproducten en andere chemische stoffen veilig uit de buurt van kinderen: gewoon buiten hun bereik of in afgesloten kasten en laden.
 • Lees de etiketten voordat je chemische reinigingsmiddelen gebruikt, zodat je weet wat je moet doen in het geval je ermee in contact komt.
 • Zoek oude apparaten, rafelige elektriciteitsdraden of overbelaste stopcontacten die een brandgevaar zouden kunnen vormen.
 • Kijk of er meubelstukken zijn met scherpe randen waaraan iemand zich zou kunnen verwonden.
 • Zorg dat je minstens een brandblusser hebt. Controleer de blusser regelmatig en draai hem om de zoveel tijd voorzichtig om, zodat de inhoud niet onderin wordt samengedrukt.
 • Rookmelders op batterijen zijn zeer eenvoudig te installeren en een geweldige manier om een vroegtijdige waarschuwing voor rook in je huis te krijgen. Het is een goed idee om rookmelders in al je slaapkamers te plaatsen.
 • Installeer indien nodig ook koolmonoxidemelders op batterijen op elke verdieping van je huis.
 • Bewaar een goed gevulde EHBO-kit ergens op een centrale plek in je huis. Je EHBO-kit moet de volgende artikelen bevatten: actieve kool, plakband, antiseptische zalf, zelfklevende verbanden, een deken, een koud kompres, wegwerphandschoenen, gaaskussentjes en rolgaas, handreiniger, plastic zakjes, schaar en pincet, een kleine zaklamp met extra batterijen en een driehoekig verband.
 • Als je kleine kinderen hebt, of er vaak kleine kinderen op bezoek komen, plaats dan plastic kapjes op je stopcontacten, zodat ze er geen voorwerpen in kunnen steken en een schok krijgen.
 • Zorg dat je een stopcontact met aardlekschakelaar geïnstalleerd hebt in je keuken, badkamer en in de buurt van elke andere waterbron. Met deze stopcontacten kunnen elektrocutie, elektrische schokken en sommige elektrische branden worden voorkomen.
 • Houd alle elektronica op een veilige afstand van de wastafel, bad en douche in de badkamer en het aanrecht in de keuken.
 • Onderzoek alle eventuele watervlekken of scheuren op je plafonds. Dat kunnen tekenen zijn van een ernstige waterlekkage — in je dak of in je waterleidingen. Als het niet gerepareerd wordt, kan het plafond uiteindelijk verzwakken en naar beneden komen. Als het probleem ernstig is, moet je er een deskundige bij roepen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador