Verwelkom je gasten voor een onvergetelijke overnachting

Verwelkom je gasten voor een onvergetelijke overnachting

Gasten in je huis uitnodigen betekent meer dan alleen het verstrekken van een comfortabele plek om te slapen, je moet hun verblijf onvergetelijk maken. Je moet ze echt het gevoel geven dat ze welkom zijn.


Wees spaarzaam met decoraties
Comfort, ruimte en geuren zijn rustgevender in een nieuwe omgeving dan onbekende 'prulletjes' (wat waardevol is voor jou kan troep zijn voor anderen). Plaats een individuele bloem in een eenvoudig glas, voeg een mooi wekkertje toe en een selectie boeken of muziek die bij de smaak van je gasten past. Zet ook wat lekker geurende kaarsen neer, en zorg ervoor dat alles fris gewassen is met een van de lang aanhoudende frisse geuren van Lenor. Zorg er ook voor dat je wat bronwater en een paar snacks in de gastenkamer plaatst.

Kamer, kasten en laden
Kies de gastenkamer zorgvuldig en zorg ervoor dat er voldoende kast- en laderuimte is. Verstrek een aantal verschillende hangers en zorg dat er een grote spiegel is. Een bureau is altijd mooi als er papier en pennen op liggen.

De juiste kussens en lakens
Gebruik gestreken katoenen of linnen lakens. Leg zowel lichte als zwaardere dekens neer. Met Lenor krijgen je lakens een lang aanhoudende en rustgevende geur. Denk er bij bezoekers tijdens de koudste maanden aan om extra dekens klaar te leggen, zacht en heerlijk geurend dankzij Lenor.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Badkamer
Als de badkamer wordt gedeeld, maak dan plaats vrij voor de toiletartikelen van de gasten, en zorg voor schone en heerlijk ruikende zachte katoenen handdoeken. Lenor zal hier ook het toverwerk voor je doen door een luxebehandeling te combineren met comfort en warmte.

Weet je waarom de hulp van Lenor zo belangrijk is? Omdat, wanneer je gasten die geur later weer ruiken of een andere lekkere geur die erop lijkt, zelfs jaren later, ze terugdenken aan die heerlijke tijd bij jou. Je gastvrijheid wordt een gelukkige herinnering die hen altijd zal bijblijven.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador