was-veiligheidslabels

Was: enkele doses, gels, vloeistof, poeders en kleurversterkers

LET OP Er staat nieuwe informatie op uw wasproducten. Het is belangrijk om te weten dat de producten niet veranderd zijn.


Wij geven u nu extra informatie om u te laten weten wat het veiligste en meest milieuvriendelijke gebruik van de producten is. En we zorgen ervoor dat u belangrijke informatie binnen handbereik hebt. Wilt u meer informatie, bel dan ons Customer Relations Center. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49

Veelgestelde vragen

Is het product veranderd?
De producten zijn op geen enkele manier veranderd.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zijn de producten minder veilig dan voordien?
De producten zijn op geen enkele manier veranderd. Onze producten, inclusief de nieuwe inkt die in de labels gebruikt wordt, voldoet aan de regionale, nationale en internationale regelgeving.

Maakt de inkt vlekken?
De inkt op de nieuwe verpakking zal geen vlekken maken op uw wasmachine of de kleding die erin zit. We hebben voor alle beschikbare programma's 100 verschillende tests uitgevoerd om de normale werking van uw schoonmaakproducten te allen tijde te garanderen.

Is het een vervaldatum?
Deze informatie is geen vervaldatum. De nieuwe informatie heeft geen betekenis en is opgesteld om de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid te testen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador