was-veiligheidslabels

Was: enkele doses, gels, vloeistof, poeders en kleurversterkers

LET OP Er staat nieuwe informatie op uw wasproducten. Het is belangrijk om te weten dat de producten niet veranderd zijn.


Wij geven u nu extra informatie om u te laten weten wat het veiligste en meest milieuvriendelijke gebruik van de producten is. En we zorgen ervoor dat u belangrijke informatie binnen handbereik hebt. Wilt u meer informatie, bel dan ons Customer Relations Center. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49

Veelgestelde vragen

Is het product veranderd?
De producten zijn op geen enkele manier veranderd.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zijn de producten minder veilig dan voordien?
De producten zijn op geen enkele manier veranderd. Onze producten, inclusief de nieuwe inkt die in de labels gebruikt wordt, voldoet aan de regionale, nationale en internationale regelgeving.

Maakt de inkt vlekken?
De inkt op de nieuwe verpakking zal geen vlekken maken op uw wasmachine of de kleding die erin zit. We hebben voor alle beschikbare programma's 100 verschillende tests uitgevoerd om de normale werking van uw schoonmaakproducten te allen tijde te garanderen.

Is het een vervaldatum?
Deze informatie is geen vervaldatum. De nieuwe informatie heeft geen betekenis en is opgesteld om de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid te testen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina