Was: enkele doses, gels, vloeistof, poeders en kleurversterkers

was-veiligheidslabels

LET OP Er staat nieuwe informatie op uw wasproducten. Het is belangrijk om te weten dat de producten niet veranderd zijn.


Wij geven u nu extra informatie om u te laten weten wat het veiligste en meest milieuvriendelijke gebruik van de producten is. En we zorgen ervoor dat u belangrijke informatie binnen handbereik hebt. Wilt u meer informatie, bel dan ons Customer Relations Center. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49

Veelgestelde vragen

Is het product veranderd?
De producten zijn op geen enkele manier veranderd.

Zijn de producten minder veilig dan voordien?
De producten zijn op geen enkele manier veranderd. Onze producten, inclusief de nieuwe inkt die in de labels gebruikt wordt, voldoet aan de regionale, nationale en internationale regelgeving.

Maakt de inkt vlekken?
De inkt op de nieuwe verpakking zal geen vlekken maken op uw wasmachine of de kleding die erin zit. We hebben voor alle beschikbare programma's 100 verschillende tests uitgevoerd om de normale werking van uw schoonmaakproducten te allen tijde te garanderen.

Is het een vervaldatum?
Deze informatie is geen vervaldatum. De nieuwe informatie heeft geen betekenis en is opgesteld om de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid te testen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Afwastabletten (DREFT)

Afwastabletten (DREFT)

afwastabletten-veiligheidslabels

LET OP Er staat nieuwe informatie op uw Dreft afwastabletten. Het is belangrijk om te weten dat het product niet veranderd is.

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Milieulabeling

Milieulabeling

milieulabeling

BELANGRIJK: Procter & Gamble hecht veel belang aan milieuzorg. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat al onze producten aan de regionale, nationale en internationale regelgeving voldoen.

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!