Wat zijn de effecten van kalkaanslag op jouw leven?

Wat zijn de effecten van kalkaanslag op jouw leven?

Kalkaanslag is eenvoudig herkenbaar door de witte sporen die het achterlaat op de kranen in je keuken en badkamer, maar de impact van kalkaanslag op je leven gaat een stuk verder dan dat.


Het kalkgehalte in water hangt samen met de geologische aard van de bodem. Het is ontzettend belangrijk om kalkaanslag en zijn effecten te kennen. En het is even belangrijk om te leren hoe je kalkaanslag op een eenvoudige en efficiënte manier kan verwijderen.

Zin in meer brengt tips en oplossingen:

Kalkaanslag thuis
Ook op je huis heeft kalkaanslag een negatief effect. Niet alleen tast kalkaanslag de gezellige, opgeruimde en cleane sfeer van je huis aan, maar het heeft ook nog eens impact op véél meer zaken dan je ooit zou hebben verwacht. Kalkaanslag is jouw vijand omdat het allerlei problemen veroorzaakt in huis zoals:
- Verstopping en oxidatie (roesten) van leidingen;
- Kalksporen op alle kranen in het huis;
- Glazen en bestek verliezen hun glans;
- Moeilijkheden met de wasmachine;
- Meer reinigingsmiddelen moeten kopen;
- Een kortere levensduur voor je elektrische apparaten.

Antikal Hygiëne Kalkreiniger
Antikal Hygiene Gel
(82)

De nr 1 tegen kalkaanslag

Ontdek nu!

Kalk en gezondheid
Je hebt je misschien al eens afgevraagd of kalkhoudend, oftewel hard water drinken je gezondheid kan schaden. Het antwoord is nee! Kalk heeft in kleine hoeveelheden geen slechte gevolgen voor jouw organisme. Integendeel: de meeste mineraalwaters die je in de winkel vindt bevatten mineralen zoals magnesium en calcium die goed zijn voor je lichaam. Over het algemeen bevat natuurlijk bronwater de juiste balans van deze mineralen om ons gezond te houden!
Kalkhoudend water kan je huid echter wel uitdrogen. Dus als je in een gebied met hard water woont, vergeet je best niet om regelmatig een goede hand & bodycrème te gebruiken.

Hoe verwijder je kalkaanslag
Kalkaanslag is behoorlijk hardnekkig en plekken verdwijnen jammer genoeg niet met een magische vingerknip. Daarom kan je besteen product kiezen dat je oppervlakken beschermt en tegelijk kalkaanslag verwijdert. Je moet gewoon de specialist vertrouwen. Wij raden Antikal kalkaanslagverwijderaar aan, de bondgenoot die je nodig hebt: het elimineert kalkaanslag zonder inspanning én het beschermt uw oppervlakken drie keer langer dan eender welke ander anti-kalk product, waardoor je badkamer opnieuw glanst!

Nu je alle positieve en negatieve aspecten van kalkaanslag kent, ben je klaar om zelf een lezing te geven over het onderwerp

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

feliis

feliis

gemeld

heb antikal geprobeerd in men badkamer, en moet eerlijk toe geven ging allemaal heel gemakkelijk eraf en blijft ook veel langer weg :-)

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!