Zo draag je zorg voor je vaatwasmachine

Zo draag je zorg voor je vaatwasmachine

Als je je vaatwasmachine regelmatig schoonhoudt, gaat je machine langer mee en heb je bovendien altijd het beste resultaat.


Na elke afwasbeurt
Controleer of de filters niet verstopt zijn. Schroef de grove filter los en spoel hem uit onder stromend water. Een verstopte filter hindert immers een goede werking van het toestel.

Elke week
Reinig de deur, de dichtingsrubbers en de reservoirs voor spoel- en wasproducten regelmatig met een vochtige doek.

Maandelijks
Om vieze geurtjes te vermijden en je machine in topconditie te houden ontwikkelde Dreft een reinigingsproduct. De vaatwasmachinereiniger Dreft Ultra Clean bevat alle noodzakelijke reinigingselementen voor het verwijderen van kalkaanslag en vetresten in de vaatwasmachine. Zo blijven de leidingen, filters en het sproeisysteem van je vaatwasmachine in optimale conditie, en dat is essentieel voor het behoud en het functioneren van je vaatwasmachine. De vaatwasmachinereiniger tabletten lossen snel op en kunnen op een heel energiezuinige manier op 40 °C hun werk doen. Het advies is om je machine regelmatig, tenminste 1x per maand, te reinigen.

Dreft Purclean Afwasmiddel
Dreft Pure & Clean Afwasmiddel 0% Parfum & Kleurstoffen
(13)

Dreft Pure & Clean 0% parfums en kleurstoffen afwasmiddel biedt u de originele schoonmaakkracht van Dreft voor uw vaat, maar bevat geen parfum of kleurstoffen

Ontdek nu!

Nu dat je machine in topconditie is kan je zeker en vast ook gebruik maken van deze tips zodat ook je vaat er pico bello uitziet.

Hier zijn 10 tips om je vaatwasmachine perfect te vullen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Elio1968

Elio1968

gemeld

Zeer goed afwas middel ben er tevredenere hoor

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!