Zo draag je zorg voor je vaatwasmachine

Zo draag je zorg voor je vaatwasmachine

Als je je vaatwasmachine regelmatig schoonhoudt, gaat je machine langer mee en heb je bovendien altijd het beste resultaat.


Na elke afwasbeurt
Controleer of de filters niet verstopt zijn. Schroef de grove filter los en spoel hem uit onder stromend water. Een verstopte filter hindert immers een goede werking van het toestel.

Elke week
Reinig de deur, de dichtingsrubbers en de reservoirs voor spoel- en wasproducten regelmatig met een vochtige doek.

Maandelijks
Om vieze geurtjes te vermijden en je machine in topconditie te houden ontwikkelde Dreft een reinigingsproduct. De vaatwasmachinereiniger Dreft Ultra Clean bevat alle noodzakelijke reinigingselementen voor het verwijderen van kalkaanslag en vetresten in de vaatwasmachine. Zo blijven de leidingen, filters en het sproeisysteem van je vaatwasmachine in optimale conditie, en dat is essentieel voor het behoud en het functioneren van je vaatwasmachine. De vaatwasmachinereiniger tabletten lossen snel op en kunnen op een heel energiezuinige manier op 40 °C hun werk doen. Het advies is om je machine regelmatig, tenminste 1x per maand, te reinigen.

Dreft All in One Vaatwastabletten
Dreft All in One Vaatwastabletten
(21)

Krachtige reiniging van dagelijks vet in 1 keer

Ontdek nu!

Nu dat je machine in topconditie is kan je zeker en vast ook gebruik maken van deze tips zodat ook je vaat er pico bello uitziet.

Hier zijn 10 tips om je vaatwasmachine perfect te vullen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Elio1968

Elio1968

gemeld

Zeer goed afwas middel ben er tevredenere hoor

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador