Bye-bye vuil en kalk in de badkamer met Antikal!


Thuis
12/10/2022
Je wast je elke dag, maar is jouw badkamer wel schoon? Dit is hoe je jouw badkamer van boven tot onder poetst met Antikal!

Klaar om je badkamer aan te pakken? Gebruik je geheime wapen: Antikal 3in1 Badkamer Spray verwijdert kalkaanslag, zeepresten en vuil, voor een grondige hygiëne. De speciale formule creëert een barrière en voorkomt dat waterdruppels zich opnieuw aan oppervlakken hechten. Zo blijft je badkamer langer schoon en glanzend*. Met Antikal maken kalk en vuil geen kans.

Wie badkamer zegt, zegt vuile kleren, shampooresten, haren en vooral ... veel water. Dé droomlocatie voor kalk, vuil en vaak onzichtbare microben die er graag vertoeven. Voor een onberispelijke hygiëne moet je dus op alle fronten aan de slag. Maar wees gerust: er zijn oplossingen.

Douche en bad

  • Je douchekop spuit alle kanten op? Dat is een teken dat hij vol kalkaanslag zit! En een vuile douchekop is de favoriete leefomgeving van mycobacteriën. Reden te meer om hem schoon te maken dus. Het geheim: giet azijn in een plastic zak en knoop de zak rond je douchekop. Laat ‘m een nacht weken en spoel de volgende dag goed uit.
  • Witte vlekken op de kraan? Een troebele douchewand? Of een tegel die niet meer glanst? Met Antikal 3in1 Badkamer Spray maak je er komaf mee! Nog een tip: leg een kleine raamwisser in je douche. Zo verwijder je na je douchebeurt makkelijk waterdruppels van de glazen wand.
  • Een ruwe, vuile badkuip of wasbak? Spoel ze na elk gebruik uit. Zo voorkom je dat vuil en andere zeepresten aan de kanten blijven plakken. En dan wordt je wekelijkse poetsbeurt met een product als Antikal 3in1 Badkamer Spray extra makkelijk. Antikal lost kalk op en laat je badkuip in één beweging schoon en glanzend achter.
  • Wist je dit? Schimmel zet zich graag vast in voegen. De truc om zo’n schimmelplek los te krijgen? Een goed poetsproduct en een oude tandenborstel. En daarna voorkom je nieuwe schimmel door je badkamer goed te ventileren.

Zwaar aangekoekte kalkafzettingen?

Spuit Antikal op het schoon te maken oppervlak en laat het product een paar minuten inwerken. Schuur vervolgens met een vochtige spons en spoel grondig met proper water. Herhaal die methode nog eens, als dat nodig zou zijn.

*Getest op verticale tegels.

En jij, wat zijn jouw tips voor een hygiënische badkamer?