De beste tips om in enkele minuten tijd een schone vaat te krijgen, zodat je keuken altijd opgeruimd is!


Thuis
27/06/2023

Nu het leven steeds drukker wordt, zijn we altijd op zoek naar tijdbesparende hacks. De afwas doen om je keuken netjes te houden kan vaak ontmoedigend en tijdrovend zijn, maar dat hoeft niet als je deze eenvoudige stappen voor een snelle schoonmaak volgt.


Schakel over op refills

Je hebt eindelijk de motivatie gevonden om de vaat te doen en dan slaat het noodlot toe, je favoriete afwasmiddel is op! Door over te schakelen op de gloednieuwe Max Power navulverpakking van Dreft zul je nooit meer zonder je vertrouwde Dreft-formule zitten want het bevat genoeg navulling voor meer dan 2X een 370ml Dreft Max Power fles*. De Max Power navulverpakking is ontworpen om niet te knoeien en is gemakkelijk in gebruik. Hij kan gesloten en makkelijk opgeborgen worden voor de volgende keer dat je de fles moet bijvullen. Gemaakt met 85%** minder plastic helpt het je ook je plastic voetafdruk bij het afwassen te verminderen door je Dreft Max Power fles te hergebruiken!


Zeg JA tegen slimme verpakking

Wanneer het leven druk wordt, zijn het de kleine dagelijkse hacks die vaak het meeste verschil maken. Door te kiezen voor slimme verpakkingsoplossingen zoals Dreft Max Power in een ondersteboven fles, hoef je nooit kostbare tijd te verspillen om de laatste druppels uit je fles te krijgen.


Ga voor koud!

Door simpelweg je kraan wat kouder te zetten bespaar je niet alleen tijd met wachten tot het water is opgewarmd, maar helpt het je ook geld te besparen doordat je minder energie gebruikt voor het opwarmen van water. Wat is daar niet leuk aan? Wassen op een koelere temperatuur helpt je energie te besparen en je krijgt nog steeds een schitterende vaat met Dreft Max Power!

Hoewel dit kleine besparingshacks zijn, kunnen ze bij elkaar opgeteld kostbare tijd besparen die je met je gezin kunt doorbrengen.

*Gebaseerd op een Dreft Max Power Fles
*in vergelijking met een Max Power fles gebaseerd op grammen plastic / ml