De meest gestelde vragen over Mr. Proper Wondergum


Thuis
26/01/2023
Veelgestelde vragen : Schoonmaaktips

Hoe kan ik de Mr. Proper wondergum gebruiken?

Natmaken, knijpen en gummen: Eerst maakt u de spons nat, dan knijpt u hem uit. U wrijft zachtjes met de wondergum over het oppervlak om hardnekkig vuil te verwijderen. Zodra het vuil verwijderd is, spoelt u het vuil van de gum onder water af. Gooi weg na veelvuldig gebruik.

Wat is het ingrediënt van de wondergum?

De wondergum is gemaakt van melamineschuim. De microschrobbers schrobben de groeven van het oppervlak waardoor opgehoopt vuil wordt verwijderd.

combi1BENL

Welke oppervlakken kan ik schoonmaken met de Mr. Proper wondergum?

De wondergum werkt het best op harde oppervlakken zoals het aanrecht, tafels, vloeren, deuren, muren, plinten en toestellen. Hij verwijdert verschillende soorten vuil zoals zeepresten in de badkuip, spatten in de magnetron, aangekoekt vet op het fornuis, het vuile rubber van sneakers en dergelijke. Denk eraan om hem voor gebruik eerst uit te testen op een klein oppervlak door lichte druk uit te oefenen. Gebruik ervan is niet aanbevolen op volgende oppervlakken: Hoogglans, donker gepolijst, geborsteld, satijn, imitatie, onbewerkt/gepolijst hout, koper, roestvrij staal, anti-aanbaklaag of carrosserie.

Moet ik er een schoonmaakmiddel bij gebruiken?

Een schoonmaakmiddel is niet nodig: hij werkt met alleen maar water. Maak de gum nat onder water en knijp erin en hij is klaar voor gebruik.

Ontdek hier wat andere Zin in meer-leden van dit product vinden.