Doe het elke avond en help een verschil te maken


Thuis
29/04/2022

Heb je wel eens afgewassen omdat je de vaatwasser geen duurzame optie vindt in vergelijking met handmatig afwassen? Of misschien heb je het gesplitst; je zet een paar borden in de vaatwasser maar denkt dat het beter is om de ruimte in de wasmachine niet op te vullen met de grote pannen en ovenschalen... 


Wat als we je vertellen dat een
vaatwasser in één programma evenveel water verbruikt als de in slechts 2 minuten? 

 

Gemiddeld gebruikt een vaatwasser 12 liter per spoelbeurt*. Aangezien de kraan deze hoeveelheid in slechts 2 minuten verbruikt, kunnen we door elke avond de vaatwasser te gebruiken enorme hoeveelheden water besparen in vergelijking met afwassen aan de gootsteen. 

 

Dit betekent dat de vaatwasser kan helpen water te besparen, zelfs als die grote vaat veel ruimte inneemt. Elke avond de vaatwasser aanzetten vs afwassen kan dus echt helpen om het waterverbruik te verminderen.

 

Als dat nog niet genoeg reden is om het eens te proberen, geven we je hier nog een goede reden: door de vaatwasser te gebruiken bespaar je elke avond tijd - en je hoeft nooit meer strijd te voeren over wie afwast en wie afdroogt!  

 

Ons geheim om nog meer water te besparen..

Dreft Platinum Plus is speciaal ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen zonder dat je hoeft voor te spoelen.Je kunt je vaat gewoon in de vaatwasser stoppen - Ja, zelfs die met aangekoekte etensresten. Dreft, de nr.1 tegen hardnekkig vlekken**.


Probeer het elke avond te doen en help water te besparen

 

*Gemiddelde eco cycle instelling
** IKW-test in onafhankelijk laboratorium January 2022