Proper huis, rust in je hoofd


Thuis
28/02/2020
Een nieuw schooljaar, maar geen tijd om te poetsen? Met onze tips is het huis snel schoon, met een gezonde werkruimte voor je kinderen!

Voor de kinderen breekt er weer een nieuw schooljaar aan. Jij wilt natuurlijk dat ze er het beste van maken en in ideale omstandigheden van start kunnen gaan. Daarom gaat er niets boven een proper huis en een goed georganiseerd huishouden. Vind hier al onze tips om het huis schoon te maken en je kinderen de ideale werkomgeving te bieden!

Een frisse kamer

De kinderen doen hun huiswerk meestal in hun eigen kamer, waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Om ze aan te moedigen zorg je ervoor dat hun kamer altijd proper blijft, en nog het liefst met een fris geurtje!

Wanneer ze gesport hebben, laat je ze hun sportkleren bij thuiskomst direct in de wasmand gooien. Zo zorg je ervoor dat er geen vieze zweetgeur in hun kamer blijft hangen. Als ze hun vuile sportkleren toch in hun kamer laten slingeren, zuiver je de lucht met een Febreze Luchtverfrisser Spray. Terwijl sommige luchtverfrissers de mufheid alleen maar verdoezelen, zuivert Febreze de lucht echt en verspreidt het bovendien een discreet parfum. Voor langere luchtzuivering en een tot 90 dagen lang fris geurtje investeer je in een Febreze 3Volution Elektrische Luchtverfrisser. Daarmee kun je ook de geursterkte aanpassen!

Een proper en gezond huis

De zomer is voorbij, het wordt stilaan frisser en de kinderen brengen weer meer tijd binnen in huis door dan buiten. Zoek je een oplossing om het huis sneller schoon te maken, gebruik dan een Swiffer starterkit voor de vloer. Die vangt driemaal meer stof op dan een traditionele bezem en is vooral handig voor moeilijker bereikbare plekken, zoals onder de bedden en kasten.

Een opgeruimd bureau

Maakt je kind huiswerk aan een bureau in de kinderkamer of aan de eettafel? Om het even! Zorg ervoor dat de werkruimte van je spruit altijd netjes is. Om alles in een wip schoon te maken, ga je voor de Wondergum van Mr. Proper. Maak de spons nat, knijp hem uit en verwijder alle vlekken in een handomdraai!

Het huishouden sneller klaar

Sta je te koken terwijl de kinderen hun huiswerk maken? Win tijd en bereid alvast de lunch voor morgen voor. Maak het jezelf makkelijker met het Dreft afwasmiddel: deze geconcentreerde formule lost vet en etenssporen onmiddellijk op, zonder inspanning.

Een schitterende badkamer

Als je kinderen aan sport doen of een naschoolse buitenactiviteit hebben, komen ze vaak vuil en bezweet thuis en dan gaan ze ook telkens onder de douche. Douchen of een bad nemen is trouwens geen slecht idee om te ontspannen na een examen of een zware schooldag. Bovendien bevordert het de slaap! Alleen krijg je van al dat extra douchen of baden ook meer kalksporen in het sanitair. Daarom reken je voor het schoonmaken van de badkamer op de Antikal kalkreiniger.

En jij, wat zijn jouw tips om het huis sneller schoon te maken?