Het geheim om je badkamer te laten schitteren!


Thuis
15/11/2021

De badkamer is één van de belangrijkste kamers in een huis. Het is een plaats van privacy en hygiëne, en het spreekt vanzelf dat het er schoon en comfortabel moet zijn. Helaas hoopt zich elk jaar niet minder dan 15 kg kalk op in onze badkamer! Hier is hoe je er vanaf komt.

Waarom is kalkaanslag slecht?

Te veel kalkaanslag tast onze gezondheid en ons milieu aan. Kalk is overal: niet alleen op chromen oppervlakken waar het zichtbaar is, maar ook in de douche, het bad, de wastafel, kranen... Overal waar water is, is kalk. Het is niet alleen lelijk en moeilijk te verwijderen, maar het kan ook de waterdoorstroming belemmeren en vuil en bacteriën vergiftigen

Hoe kom je er op de lange termijn van af?

Een schone badkamer is vooral een goede ontkalking. Antikal biedt een nieuwe formule die uitstekend bestand is tegen kalkaanslag op alle oppervlakken. Met zijn anti-druppel technologie laat Antikal een glanzende afwerking na die de vorming van waterdruppels, die kalkvlekken veroorzaken, verhindert. Het beschermt oppervlakken, waardoor ze langer schoon en glanzend blijven. Geef je badkamer een nieuwe glans door alle onzuiverheden te verwijderen.

Antikal, je dagelijkse bondgenoot is heruitgevonden!


Met haar nieuwe formule biedt Antikal een verhoogde efficiëntie, voor een versterkte glans en een langdurig effect. Ontdek ook nieuwe geuren om het schoonmaken aangenaam te maken en een frisse geur in je badkamer achter te laten! Dit alles in een gloednieuwe fles gemaakt van 100% gerecycleerde plastic!