Hoe kun je je huis ontsmetten met Mr. Propre?


Thuis
25/06/2021

Hoe kun je je huis ontsmetten met Mr. Propre?

Sinds het begin van de coronacrisis lijkt het wel alsof we allemaal, als het op antibacteriële schoonmaakproducten aankomt, een beetje specialisten zijn geworden. Maar gebruiken we ze echt wel zo goed als we denken?
Ontdek onze tips om virussen en bacteriën voorgoed van al je oppervlakken te bannen.

#1. Reinig je oppervlakken voor je ze ontsmet

Of het nu in de keuken of in de badkamer is, vuil, kalk en vet bevorderen de ontwikkeling van organismen zoals bacteriën en virussen! Zelfs al wordt een oppervlak ontsmet, zonder dat het vooraf werd gereinigd, zullen er altijd nog bacteriën, die zich in het vet nestelden, aanwezig zijn. Vergeet dus voor een perfecte ontsmetting zeker deze eerste cruciale stap niet.

#2. Gebruik aangepaste producten

Denk er ook aan aangepaste ontsmettende producten te gebruiken, met name producten die een erkende antivirale en antibacteriële werking hebben. Hoe kun je dit te weten komen? Je dient enkel het etiket te lezen! Enkel producten die beantwoorden aan de EN 14476 norm hebben een efficiënte werking als het op virussen aankomt. Beter is het een product te gebruiken dat zowel reinigend als ontsmettend werkt, zoals de Mr. Propre Flash Propreté spray. Het ontvet onmiddellijk en verwijdert tot 99,9% van alle bacteriën en virussen, waaronder het coronavirus.

#3. Volg de gebruiksaanwijzingen

Voor een optimale werking heb je niet alleen een goed product nodig, je moet het ook nog correct gebruiken! Vaak nemen we niet de moeite om de gebruiksaanwijzingen te lezen voor we ons favoriet ontsmettend product gebruiken. We denken dat even spuiten en kort wrijven volstaan. Maar om alle bacteriën en virussen volledig te elimineren, moet je het eerst een tijdje laten inwerken.


Hoe gebruik ik de Mr. Propre Flash Propreté spray?

  • Spuit het product op het vooraf gereinigde en ontvette oppervlak
  • Laat het 5 minuten inwerken
  • Veeg het daarna schoon met een vochtige doek
  • En? Klaar om al het vuil aan te pakken?

 

Mis onze tips voor jou en je familie niet en bespaar dankzij onze kortingsbonnen!

Gebruik biocidehoudende producten met voorzichtigheid. Lees, voor gebruik, het etiket en de productinformatie.
* Getest op ingekapselde virussen zoals het SARS-CoV-2 virus conform de EN14476 norm.