Hoe verwijder je tabakslucht uit je huis ?

Hoe verwijder je tabakslucht uit je huis ?

0
Sigarettenrook is een doordringende, hardnekkige geur die je moeilijk uit je huis krijgt! Volg onze tips om tabakslucht weg te krijgen.

Is je huis doordrongen van koude tabakslucht? Zelf voor een roker is dat onprettig. Het blijft als een waas in de lucht hangen en doordringt al je textiel. Gelukkig bestaan er eenvoudige trucjes om sigarettenlucht te verwijderen, zodat je weer frisse lucht kunt inademen in je huis.

Je woning geregeld luchten is essentieel

Dit is eenvoudig, maar bijzonder doeltreffend advies. Welk seizoen het ook is, het huis luchten is wat je dagelijks moet doen om tabakslucht de verjagen en de lucht in je huis te verversen. En het werkt nog beter als je deuren en ramen tegelijk openzet om het goed te laten tochten. Een half uur per dag is al genoeg! Dit doe je natuurlijk pas nadat je verwarming of airconditioning hebt uitgezet, anders verspil je te veel kostbare energie.

Luchtverfrissers gebruiken tegen tabakslucht

Om de lucht in je woning te zuiveren, vind je in de handel bacteriedodende luchtverfrissers (het zijn bacteriën die stank veroorzaken). Probeer een product van het gamma Febreze Luchtverfrisser Spray. Met de makkelijk te gebruiken spray grip verwijder je elke dag alle hardnekkige geuren om een zuivere, frisse geur te verspreiden. Een echte verademing voor je huis!

Al je huislinnen en stoffen zuiveren

Om dat te doen, heb je diverse opties. Je kunt je matten, vast tapijt en de textielbekleding van je zetels met bicarbonaat bestrooien. Laat het minstens twee uur inwerken en verwijder met de stofzuiger. Geef je gordijnen, dekens en kussenslopen dezelfde behandeling. Maar als je het jezelf makkelijker wilt maken, gebruik je een Febreze Textielverfrisser Spray. Die verwijdert hardnekkige geuren en laat een lichte, frisse geur achter op al je textiel.

Essentiële oliën verstuiven

Diverse essentiële oliën, vooral die van citrusvruchten, zijn werkzaam tegen de lucht van koude tabak in je huis. Optimale keuzes zijn den, eucalyptus, bloemen als lavendel, ylangylang en cederhout. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld zelf een spray maken door enkele druppels te vermengen met water. Een andere optie: een automatische verstuiver gebruiken. De lucht in huis zal gezuiverd worden en je ademt beter dankzij de heilzame werking van een essentiële olie.

Alle asbakken leegmaken en afwassen

Om te vermijden dat de sigarettenstank overheerst in je salon, is het onmisbaar om de asbakken geregeld leeg te maken en af te wassen. Je zou eventueel een asbak met deksel kunnen kopen om de verspreiding van koude tabakslucht te verminderen. Als het kan, zet de asbak dan altijd buiten, op het balkon bijvoorbeeld.

Wacht niet langer om onze tips te proberen en houd altijd in gedachten dat buiten roken nog altijd de beste manier is om tabakslucht buiten te houden!

En jij, wat zijn jouw middeltjes tegen de hardnekkige lucht van tabak in je appartement?

Mis geen enkele tip voor je huis en bespaar met onze kortingsbonnen.

0
86234ae8-af62-3aba-8782-7b6a537904743825519695775633087
Bon
€ 2.50
Febreze 3Volution Elektrische Luchtverfrisser

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies