Ontdek de kracht van de Mr. Propre Ultra Power Sprays!


Thuis
10/01/2020
Hoe verwijder je hardnekkige vlekken met de Mr. Propre Ultra Power Sprays?

Krachtig reinigen, dat doe je met Mr. Propre. Naast de klassieke sprays is er nu ook het Ultra-gamma dat vet nog beter oplost. Met Mr. Propre verwijder je zelfs de hardnekkigste vlekken in de keuken of in de badkamer; geen plek is nog veilig!

De verjaardag van je zoon was memorabel. Er zijn meer dan genoeg foto's die je aan deze fijne dag herinneren, dus hoog tijd om korte metten te maken met die vlekken in de keuken. Gelukkig los je vet en vuil snel op met de Ultra-sprays van Mr. Propre.

De geconcentreerde reinigingssprays van Mr. Propre Ultra Power verwijderen tot 100% van alle vuil, vet en kalkaanslag (getest op de meest voorkomende oppervlakken en types vuil, met als resultaat: al het vuil weg).

Hoe pak je de meest hardnekkige vlekken aan?

Vetvlekken op roestvrij staal, op je keramische kookplaat of in de gootsteen? Geen paniek: één keer verstuiven met Mr. Propre Ultra Spray, bij hardnekkig vuil 3 minuten laten inwerken, afvegen met een nat doekje … en klaar! Tip voor een extra glanseffect: ga er nog even met een droge vaatdoek over.

Hoe krijg je een frisse geur?

Een schone keuken is één ding, maar je wilt natuurlijk ook dat het er lekker ruikt. De Mr. Propre Ultra Power Allesreiniger Spray Citroen verspreidt een aangename citroengeur. Zo ben je die 3 uur achter het fornuis meteen vergeten. Ontdek nu ook Mr. Propre Allesreiniger Spray Fresh, het subtiele Fresh-parfum zorgt voor een zalige geurervaring in elke ruimte.

En jij, hoe raak jij van de meest hardnekkige vlekken af?