Opgeruimd staat netjes: met deze tips maak je snel komaf met rommel!


Thuis
1/04/2019
Het mooiste seizoen van het jaar komt er weer aan. Zalig! Met deze slimme (én snelle!) tips is straks ook je huis helemaal opgeruimd en vrolijk.

Post: gooi meteen weg wat je niet nodig hebt: enveloppen, reclame, ... Sorteer de rest van de post in mapjes. Label deze mapjes en steek ze in een kast of lade.
Gang: ruim regelmatig op: zet alle schoenen op een rijtje tegen de muur, hang de jassen op, ... Geef alles een vaste plaats. Zo vind je spullen sneller terug! Onmisbaar in je gang? Een kapstok voor de jassen en een mand of kast voor schoenen, tassen en andere prullaria.
Woonkamer: bundel je magazines. Dat oogt netter dan rondslingerende tijdschriften. Doe al het kleine speelgoed in dozen. Groot speelgoed zet je opgeruimd in een hoek. Hou je tv, kasten en decoratie stofvrij met de Swiffer Duster.
Keuken: Verzamel alle afwas in de gootsteen of vaatwasser. Veeg de werkbladen en het fornuis af. Schuif de stoelen onder de tafel.
Badkamer: verdeel je make-up per categorie en orden hem zo in je lades. Leg spullen die je dagelijks gebruikt, zoals tandpasta, bodylotion of scheermesjes, binnen handbereik.