Thuis met huisdieren


Thuis
4/10/2018
Handige ideeën voor een netjes huis voor jou en je huisdieren. Meer dan 90% van kateigenaren laten hun beste vriendje in hun slaapkamer slapen en ook honden zijn dol op gezelschap als ze slapen. Maar hoe houd je het beste een harmonieus huishouden zonder dat je huis er als een dierentuin uitziet

1. Hou het fris
Huisdieren horen gezien, gehoord en geliefd te worden, maar liefst zonder een geurtje! Laat hun mandjes en kussens luchten. Als er haren afvallen dan gebruik je Swiffer's Vloerreiniger en Duster om de haren op te ruimen!

2. Hou het proper
Kies voor harde vloeren in de kamers waar je huisdieren het vaakst komen - die zijn veel makkelijker schoon te houden. Om het haar en stof dat zich dagelijks verzamelt te verwijderen gebruik je een Swiffer Vloerreiniger met zijn speciale doekjes die vuil aantrekken en vasthouden. Zo verwijder je makkelijk al het ongewenste haar, vuil en stof uit huis. Als je vissen hebt gebruik je een algenschraper of spons in plaats van gewone reinigingsproducten omdat deze een schadelijk zeeplaagje achter kunnen laten.

3. Hou het gezellig
Opteer voor een wasbare mand, kussen of deken voor je kat en hou het weg van tocht en vochtige plekken. Zorg er bovendien voor dat de hondenmand voldoende groot genoeg is voor je hond. Honden moeten op hun zij en met uitgestrekte poten kunnen liggen zodat ze een goede, kwalitatieve slaap hebben. 

4. Baas over de zetel?
Als je vrienden langs komen willen ze er echt niet aan herinnerd worden dat ze op het lievelingsplekje van je huisdier zitten. Met een Swiffer Duster ben je zo af van haren die aan jouw - en die van je gasten - kleding blijft hangen.