Swiffer

Ik heb het testpakket van Swiffer met blijde armen ontvangen. Met toen een verhuis in het aanzicht was het meer dan welkom. Dochter is er alvast ook super mee, ze doet zelf haar stof af van haar speelgoedkast! Maar ik heb het vooral goed kunnen benutten voor in mijn 'nieuwe' woning, de radiatoren mee te kuisen. Dus ik heb bovenaan de rasters verwijderd. De Swiffer Duster XXL genomen, de vulling vast geplakt want anders schuift die eraf en maar in de radiatoren gaan 'kotteren'. De stofzuiger eronder houden en in geen tijd, radiatoren helemaal proper, zonder al te veel prutswerk! Het proberen waard :)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Smartie

Smartie

gemeld

Door een staal van de Swifferdoekjes dat ik van mijn nichtje kreeg, ben ik de producten eens nader gaan onderzoeken. Vroeger naaide ik twee doekjes aan elkaar om die zo te gebruiken, maar ik heb de XL doekjes zo ontdekt, en ze meteen met kortingsbon aangeschaft. De kleine Swiffer gebruik ik onder de bedden, daar kan je handig alle hoekjes en kantjes mee proper maken. De grote Swiffer gebruik ik om de grote oppervlakken snel en efficiƫnt mee te stoffen.

  • melden
clodette

clodette

gemeld

Ik blijf ook nog altijd swifferen! Super content ervanšŸ˜šŸ˜

  • melden
vivianne

vivianne

gemeld

Heb swiffer leren kennen door een vriendin: super! het is aangenaam in gebruik, neemt perfect het stof mee en het huis is in een 'wip' gestoft. Ik ga met plezier een paar maal in de week rond met de swiffer. Wil hem nooit meer kwijt!!

  • melden
correke

correke

gemeld

Zojuist een collega gesproken die mij aansprak over het testerpakket van de duster,ze heeft alles gaan kopen van swiffer,is dat geen reclame :)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

De keuken is wellicht het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken netjes houden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Januari, de maand van de besparingen

Januari, de maand van de besparingen

Januari, de maand van de besparingen

Na de feestdagen vol cadeaus, diners en uitstapjes komt januari er weer aan. De maand waarin je goede voornemens maakt om weer grip te krijgen op je portemonnee. We hebben een paar slimme tips op een rijtje gezet om jouw goede financiƫle voornemens in praktijk te brengen.