Tips om je keuken schoon te maken


Thuis
4/10/2018
Heb jij ook soms het gevoel dat de keuken netjes houden je te veel wordt? Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.

Grondige schoonmaak van de keuken

Voorzie één dag in de week om grondig schoon te maken. Neem eerst het aanrecht en de tafel onder handen met een schoonmaakspray om vet en vlekken op te lossen. Mr Proper® heeft zowel een keukenspray, die vooral geschikt is voor kookzones, als een allesreinigerspray om vlekken aan te pakken. Poets daarna de vloer met een schuurborstel en Mr Proper met Ambi Pur vloerreiniger, een grondig schoonmaakmiddel dat een frisse geur achterlaat in je keuken. Ook de Swiffer® bezem met vochtige doekjes biedt een handige alles-in-één oplossing. De kers op de taart is dat je de vloer niet eens hoeft af te spoelen omdat het middel in het doekje snel opdroogt, zodat het bijna geen strepen of sluier achterlaat.

Verse lucht

Vind je het ook heerlijk als je keuken lekker fris ruikt? Verwijder kookgeurtjes of andere ongewenste geuren met Ambi Pur Air Effects. Het is als een stroom frisse lucht. Kies de Geurverwijderaar (de naam zegt het al) of ga voor een licht geparfumeerde formule die heerlijke frisse geuren verspreidt.

Opruimen na de maaltijd en kleine morsvlekken

Druppels sap in de ochtend, broodkruimels tijdens de lunch en kleine morsvlekken bij het avondeten: de keuken van een gelukkig gezin is zelden volkomen schoon.. De Swiffer® bezem kan het allebei dankzij de twee soorten doekjes. Het oppervlak en de structuur van het droge doekje nemen 50% meer vuil, stof en haren op dan een gewone borstel. Het vochtige doekje is handig om kleine morsvlekken, voetafdrukken en kleverige vlekken van saus of jam op te vegen. Hou het bij de hand na de maaltijd of om snel schoon te maken als je onverwacht bezoek krijgt.