YOU’VE GOT THE POWER

Doe de afwas als een pro met Dreft Max Power

Je fles op z'n kop houden om de laatste druppel afwasmiddel eruit te krijgen? We hebben de verhalen allemaal gehoord en kennen alle trucs. We hebben ze zelfs zelf uitgeprobeerd. Tot nu…

Met de nieuwe Dreft Max Power doe je de afwas snel en gemakkelijk, van de eerste tot de laatste druppel, dankzij het gloednieuwe ontwerp van de ondersteboven fles. Met je vertrouwde Max Power afwashulpje, heb je de mogelijkheid om de klus vanaf de eerste keer goed en snel te klaren. Het wordt Dreft proper met nog meer power. 

Met een gemakkelijk 'grijp en knijp', ondersteboven fles zonder flip-dop, is het nog makkelijker om het hele gezin te betrekken bij de afwas. 

Dankzij Max Power kan je erop vertrouwen dat het gezin het werk goed zal doen, zodat je meer tijd samen kan doorbrengen om leuke dingen te doen.

  • Power #1: Door de doploze fles kan iedereen de fles pakken, erin knijpen en klaar zijn om af te wassen - en door de lekvrije bescherming kan je er zeker van zijn dat er geen lekken zullen zijn!

  • Power #2: Met Dreft Max Power is inweken niet nodig en hoef je 4 keer minder te schrobben* om door taai vet heen te komen. Dreft doet het zware werk zodat jij dat niet hoeft te doen. 

  • Power #3: Raakt de fles leeg? Dan hoef je geen trucjes meer uit te halen om de laatste druppels eruit te krijgen. Met het nieuwe ondersteboven ontwerp van Max Power is Dreft altijd klaar om de vaat tot de laatste druppel te doen.  

Ontdek Dreft Max Power! Doe mee op Instagram met #TurnToTheMax 


*op aangebakken vet vs. verdunde namakers