Fleurige ideeën

Fleurige ideeën

Sommige bloemen en vazen zijn voor elkaar gemaakt; je moet alleen harmonie en balans weten te vinden voor de perfecte samenstelling.


Groene rozen

De volle vormen en theatrale allure van de echeveria in combinatie met artisjokken vraagt om contrast en een beetje show: een wit taartplateau is een elegante manier om ze tentoon te stellen.

Vers gesneden pracht

Zet enkele fresia’s in handgeblazen glazen vaasjes voor een arrangement waar de elegantie vanaf druipt. Met een spiegeltje als onderzetter verdubbel je het glamour gehalte.

Nestinstincten

Vogelmelk of ornithogalum kan best eventjes zonder water en de gedraaide stelen geven flexibiliteit waardoor een glazen bokaal de perfecte plek voor ze is.

Botanische schoonheden

Een informeel groepje slanke, witte keramische vaasjes accentueer je met losse bloemen uit de tuin: oerprei (allium ampeloprasum), leeuwenbek (antirrhinum majus) en klaproos (paeoniflorum) zorgen voor een subtiele maar krachtige schikking.

Lange benen

Sculpturaal en adembenemend; prei (allium porrum) hoort tot de ajuinfamilie maar de stelen zijn ook schitterend in huis. Hun lange, slanke vorm vraagt om net zulke lange slanke vazen voor een maximale impact.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

We hebben een winnaar!

Stel je leeuwenbekjes tot groot gejubel tentoon in een ongebruikte trofee - het publiek wordt wild!

Op een voetstuk

Een rond arrangement met zilveren kaapse brunia, vogelmelk (ornithogalum) en artisjokken vraagt om meer dan zomaar een bijpassende vaas. Met een zilveren voetstuk zet je het in de schijnwerpers die het verdient.

Gewoon water toevoegen

Met een enkele hortensia (hydrangea arborescens ‘Annabelle’) kan je allerlei oogstrelende arrangementen maken, maar leg hem gewoon in een simpele viskom, laat drijven en… wauw!

Dubbel zicht

Met haar lange opvallende schutbladeren komt de gladiool het best tot haar recht in een hoge heldere vaas - verdubbel het effect door twee soortgelijke arrangementen bij elkaar te plaatsen en zorg voor een verrassende toets door een of twee stelen op hun kop te plaatsen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

marinalu

marinalu

gemeld

super handige tips voor een mooi boeket bloemen te maken :-)

  • melden

Ehyas

gemeld

Woow deze zijn nu zeer mooi, ik zou ook graag willen weten hoe je van gewone dingens in je huis een vaas kunt maken

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer