Fleurige ideeën

Fleurige ideeën

Sommige bloemen en vazen zijn voor elkaar gemaakt; je moet alleen harmonie en balans weten te vinden voor de perfecte samenstelling.


Groene rozen

De volle vormen en theatrale allure van de echeveria in combinatie met artisjokken vraagt om contrast en een beetje show: een wit taartplateau is een elegante manier om ze tentoon te stellen.

Vers gesneden pracht

Zet enkele fresia’s in handgeblazen glazen vaasjes voor een arrangement waar de elegantie vanaf druipt. Met een spiegeltje als onderzetter verdubbel je het glamour gehalte.

Nestinstincten

Vogelmelk of ornithogalum kan best eventjes zonder water en de gedraaide stelen geven flexibiliteit waardoor een glazen bokaal de perfecte plek voor ze is.

Botanische schoonheden

Een informeel groepje slanke, witte keramische vaasjes accentueer je met losse bloemen uit de tuin: oerprei (allium ampeloprasum), leeuwenbek (antirrhinum majus) en klaproos (paeoniflorum) zorgen voor een subtiele maar krachtige schikking.

Lange benen

Sculpturaal en adembenemend; prei (allium porrum) hoort tot de ajuinfamilie maar de stelen zijn ook schitterend in huis. Hun lange, slanke vorm vraagt om net zulke lange slanke vazen voor een maximale impact.

We hebben een winnaar!

Stel je leeuwenbekjes tot groot gejubel tentoon in een ongebruikte trofee - het publiek wordt wild!

Op een voetstuk

Een rond arrangement met zilveren kaapse brunia, vogelmelk (ornithogalum) en artisjokken vraagt om meer dan zomaar een bijpassende vaas. Met een zilveren voetstuk zet je het in de schijnwerpers die het verdient.

Gewoon water toevoegen

Met een enkele hortensia (hydrangea arborescens ‘Annabelle’) kan je allerlei oogstrelende arrangementen maken, maar leg hem gewoon in een simpele viskom, laat drijven en… wauw!

Dubbel zicht

Met haar lange opvallende schutbladeren komt de gladiool het best tot haar recht in een hoge heldere vaas - verdubbel het effect door twee soortgelijke arrangementen bij elkaar te plaatsen en zorg voor een verrassende toets door een of twee stelen op hun kop te plaatsen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

marinalu

marinalu

gemeld

super handige tips voor een mooi boeket bloemen te maken :-)

  • melden
Ehyas

Ehyas

gemeld

Woow deze zijn nu zeer mooi, ik zou ook graag willen weten hoe je van gewone dingens in je huis een vaas kunt maken

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow