Kleurrijke tuinplank

Kleurrijke tuinplank

Een wandplank in de tuin kan gebruikt worden om plantjes te verpotten, of om je potten, gereedschap en gieters op uit te stallen. Gebruik oud hout, restjes verf en een paar plankdragers voor deze plank in Boheemse stijl


Stap 1: Meet de plank en zaag hem af op de juiste lengte. Gebruik een elektrische schaafmachine om oude verf- of beitslagen te verwijderen en om een scheefgetrokken oppervlak weer vlak te maken.

Stap 2: Verf alle kanten van de plank met twee lagen verf op waterbasis. Laat de verf eerst helemaal drogen voordat je de tweede laag aanbrengt.

Stap 3: Gebruik een boormachine met een 6 mm steenboortje om gaten in de muur te boren. Duw pluggen in de gaatjes en schroef de plankdragers aan de muur. Als je van plan bent behoorlijk wat gewicht op je plank te zetten, gebruik dan wat grotere plankdragers.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: Kies verf op waterbasis of latexverf in een paar felle kleuren. Neem een dessertlepel van elke kleur en giet de verf op de plank in kleine plasjes. Zodra alle plasjes verf op de plank liggen, kiep je de plank 45 graden naar voren zodat de verf de plank af loopt. Zodra de verf de rand van de plank bereikt, kantel je de plank weer rechtop zodat er ook straaltjes verf over de voorkant van de plank lopen.

Stap 5: Druppel nu verf in contrasterende kleuren over de hele plank. Als je dit doet terwijl de eerder aangebrachte verf nog nat is, ontstaan hierin kleine verfkraterjes. Als je goede kwaliteit, onverdunde verf gebruikt, ontstaat een 3D-effect. Laat de plank gedurende 2 tot 3 dagen goed drogen.

Stap 6: Maak de plank vast op de plankendragers door kleine schroeven door elk van de plankendragers rechtstreeks in de onderkant van de plank te schroeven.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador