Top ideeën voor je lentetuin

Top ideeën voor je lentetuin

Het is echt niet moeilijk om je eigen bloemen te zaaien. Volg gewoon deze simpele stappen...


Het is zo ontzettend bevredigend om de eerste groene scheuten uit de aarde te zien komen, keihard te zien groeien en in bloemen uit te bloeien. En, nog beter, het kost je geen fortuin. Bakken met zaailingen die klaar zijn om te planten kunnen best prijzig zijn, zeker als je een heel bloemenperk wilt aanleggen. Daartegenover is een zakje met zaadjes een stuk goedkoper, zelfs als je de tijd en het geduld die je nodig hebt om een prachtige bloemenweelde te produceren erbij telt.

Eerst moet je beslissen waar je het bloembed van je dromen wilt planten. In de volle zon of op een plekje waar ook schaduw is? Vergroot je kansen op succes door zaden op de juiste plek te zaaien; laat je niet verleiden door het verkeerde plekje. Je hebt echt geen grote tuin of megabloemperken nodig - ieder kaal plekje kan uitgroeien tot een kleurrijke bloemenweelde met de juiste voorbereidingen en de juiste zaden. Begin met makkelijke planten (zie onze lijst) die in jouw tuin passen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Volg de instructies
Op de achterkant van ieder zakje staat alle informatie die je nodig hebt om succesvol te zaaien, dus lees de instructies zorgvuldig. Sommige soorten kan je het hele jaar door zaaien, anderen enkel in een bepaald seizoen. Het is ook belangrijk om te zien of je je zaadjes recht in de grond kunt zaaien of je ze eerst in zaaibakken moet planten. Kijk ook of ze graag volle zon, halfzon of schaduw hebben en hoe diep je ze moet planten. Wij maakten voor jou een lijstje van 16 makkelijk te zaaien bloemen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Reiniger

Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger

Mr. Proper

€0,30

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador