Oude spaghettisaus vlekken

Oude spaghettisaus vlekken


Mijn peuter is dol op kliederen met eten met als gevolg dat de berg wasgoed hier steeds sneller groeit en dan vooral met shirtjes met tomatensaus en spaghettisaus vlekken. Als het lukt spoel ik de vlek direct met lauwwarm water en een beetje groene zeep uit, maar voor oude ingetrokken vlekken werkt dit niet.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Daar heb ik wat op gevonden: ik doe het kledingstuk in een emmertje met lauwwarm water met een scheutje ammoniak. Ik zet het emmertje wel buiten, want het ruikt heel erg sterk! Daarna spoel ik het goed uit en was het apart in de wasmachine en hang het buiten op. Vlekken weg en ik blij! Weten jullie misschien een middeltje dat niet zo stinkt?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Smartie

Smartie

gemeld

Kleding met tomatenvlekken gewoon in de zon laten "drogen". De tomatenkleur verdwijnt zo ook als sneeuw voor de zon.

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador