Tips om vlekken uit je zomerkleding te verwijderen

Tips om vlekken uit je zomerkleding te verwijderen

Daar is de zomer… en ook… de grasvlekken, vlekjes van rode bessen, chloor uit het zwembad… Met deze tips houd jij de kleding van je gezin zo goed als nieuw!


Onze handige gids met tips voor een snelle en efficiënte wasdag is natuurlijk niet compleet zonder extra tips voor al die uiterst lastige, specifieke zomervlekken.

Al die zomerse activiteiten en het warme weer vergen ongetwijfeld hun tol op de garderobe van je gezin. Zwempakken, handdoeken en zomertextiel zoals linnen vragen allemaal om speciale aandacht zodat ze jaar na jaar goed blijven.

Dagje uit
De zon is er eindelijk! Tijd dus voor een familiepicknick. Vergeet gewoon niet om goed voorbereid op stap te gaan en neem een vlekverwijderaar met je mee zodat je direct op knoeipartijen en vlekken kunt reageren. Zo voorkom je permanente schade aan de kleding.

TIP: Gebruik plastic zakken als je op reis gaat - hersluitbare zakken helpen ervoor zorgen dat vlekken niet afgeven op andere kledingstukken. En als je terugkomt van het strand zijn ze ideaal om natte handdoeken te scheiden van de rest van de inhoud van je strandtas.

Zwemkleding en handdoeken
Als je zwemkleding als nieuw wilt houden moet je ervoor zorgen dat je alle chloor eruit spoelt. Chloor beschadigt textiel en de geur kan in kleding blijven hangen als je niet voorzichtig bent. Na ieder gebruik spoel je de zwemkleding van het gezin uit in koud water en laat je het aan de lucht drogen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Badlakens worden veel gebruikt tijdens de zomermaanden. Neem de tijd om ze aan de lucht te laten drogen na het wassen. Probeer ook Dash 3in1 - hiermee blijven je badlakens nog langer fris.

Ken de basis
We kennen allemaal de basis als het op wasjes aankomt (lees onze wasgids als je niet helemaal zeker bent!). Maar bij deze nog enkele handige tips om de wasberg onder controle te houden.
LINK NAAR NIEUW ARTIKEL TIPS FOR LAUNDRY DAY

  • Wees selectief over wat er gewassen moet worden en houd bij hoe lang gezinsleden kleding eigenlijk dragen. Als ze iets maar een paar uurtjes hebben gedragen hoef je deze kleding niet te wassen, deze stukken kunnen prima een tweede keer gedragen worden zodat je energie bespaart. Met de Dash 3in1 PODS verkrijg je een schitterend schoon resultaat en langdurige frisheid!
  • Zomerse zweetplekken kunnen echt lastig te verwijderen zijn - dep de vlekken met wasmiddel en laat een half uurtje inweken voordat je de was doet.
  • Hitte kan vlekken nog sterker in de stof doen dringen. Zorg er dus voor dat vlekken volledig weg zijn voordat je kleding in de droogkast stopt.

Lees altijd het wasvoorschrift! Als je weet hoe je correct voor je kleding moet zorgen zal deze langer meegaan.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador